Mit adjak 3 éves gyermekemnek, görcsöl a lába?
Figyelt kérdés
Mitől lehet ez?Egész este sírt,sőt még éjjel is sírva kelt,hogy fáj a jobb lába és húzta szegénykém,ezért gondoltam,hogy görcsöl neki.2013. szept. 25. 09:17
1/8 anonim válasza:
Semmit ne adj neki, hanem mutasd meg a dokinak inkább! Ki tudja mi lehet vele, szegénynek.
2/8 anonim válasza:
Nem gyógyszerezném úgy, hogy fogalmam sincs, mi baja van. Orvoshoz vinném.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem gyógyszerre gondoltam,hanem mondjuk egy kis magnéziumra.Nekünk felnőtteknek is szokott görcsölni a lábunk,de ezzel nem szoktunk orvoshoz szaladni.Ez járhat a növekedéssel is.Nem folyamatosan görcsöl a lába,ez csak este volt és biztosan azért is sírt jobban,mert fáradt,álmos volt,de 10 perc után el is aludt.De hogyha megint előjön,akkor nyilván elviszem orvoshoz,de így 1 alkalom miatt ez szerintem túlzás.De azért köszönöm a válaszokat
2013. szept. 25. 09:46
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, én úgy, hogy azért van közöm az egészségügyhöz, akkor sem merném megérzés alapján diagnosztizálni a gyerekem problémás tüneteit, akár egy alkalom, akár nem, és végképp nem adnék neki semmit, amíg nem tudom biztosan mi volt az. Azért van a gyerekorvos, hogy megmondja, hogy "csak görcs lehetett, adjon neki Xmg magnéziumot naponta". De mindenki más, én ennyire nem bízok a megérzéseimben.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,mindenki más.
2013. szept. 25. 10:32
6/8 anonim válasza:
Nekem kiskoromban mindig sokat fájt a lábam. Nem kaptam rá semmit anyu masszírozta. Volt hogy akár éjjel is. Nekem azt mondták, hogy növök és az miatt van.
7/8 anonim válasza:
Én elképzelhetőnek tartom, hogy vagy lúdtalpa van, az sugárzik ki a lábába, azért fáj vagy növekedési fájdalom. Mutasd meg a dokinak, lehet, hogy ad beutalót ortopédiára. A növekedési fájdalom többnyire este jelentkezik.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen,van egy kis lúdtalpunk sajnos,én is erre gondoltam.Holnap megyünk dokihoz a megfázásunk miatt,így ezt is mondom az orvosnak.Köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 25. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!