2 napja éjjel arra kelek, hogy görcsöl a hasam és futnom kell kakilni. És jön is, nem olyan nagy mennyiség, de még is csak jön, olyan mint mikor valakinek hasmenése van. Ez ugye nem a szülés vagy esetleg a tágulás jele? 38-ik hétben vagyok.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 18:17
1/3 anonim válasza:
Barátnőmnél ezek a tolófájás jelei voltak! Irány a kórház szerintem! inkább vakriasztás,mint baj legyen
2/3 anonim válasza:
lehet vajúdás kezdete! menj dokihoz!!!
3/3 anonim válasza:
Nálam is ez volt a kezdet, 38 hetesen szültem. Irány a szülészet! Bár lehet, hogy már túl is vagy rajta:) Ha nem, akkor könnyű szülést, ha igen, akkor boldog babázást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!