Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hanyatt esett a lányom! Mire...

Hanyatt esett a lányom! Mire figyeljek? Mikor hívjak orvost?

Figyelt kérdés

9 hónapos lesz pénteken a lányom, nincs egy hónapja, hogy álldogálni tanul, már nagyjából a leülés is megy, csak már fáradt is volt(jön a foga, keveset alszik, nyűgösek a napok), és olyan nagy lendületből ült le, hogy megingott és hátravágódott. Ott voltam, de egyszerűen másodpercek töredéke alatt esett, hogy nem tudtam elkapni. Már esett jó párszor, de ekkorát még nem. Szőnyegre esett, amin 3 takaró van, de így is koppant.

Adtam neki cicit, el is aludt rajta.

Felordított mikor esett.

Most hogy nyűgösebb a foga miatt, mit érdemes figyelnem rajta, mint változást?

Előre is köszönöm a válaszokat

2010. okt. 10. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szőnyeg plusz 3 takaró...esélytelen, hogy bármi baja van. beviheted röntgenre, de szerintem felesleges. rendkívül rugalmasak ők még, ennél jóval nagyobb eséseknél is viszonylag kis százalékban történik baj. azért sírt, mert megijedt. ha nem hányt, nem nyugtalan akkor semmi gond nincs. orvost kihívni felesleges, mert amúgysem tudna semmit mondani, tényleg esetleg egy röntgen az ügyeleten, de szerintem teljesen felesleges vele terhelni.
2010. okt. 10. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz. Ha lenne, arra kéne figyelni, hogy gond, ha nem sír fel, de ő felsírt. Gond, ha elveszti az eszméletét, vagy hányt.

De nálad nem lesz gond...

2010. okt. 10. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Fog ennél még nagyobbat is esni, nem kell aggódni. Nagyon jól össze annak rakva, nem lesz gond. :)
2010. okt. 10. 16:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a nyugtató válaszokat!

Már ugyan úgy álldogált, mint eddig, és kis esés is volt azóta(ne legyek nyugodt sose), de azt már meg se érezte XD

2010. okt. 10. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!