Milyen tünetekre figyeljek akkor, ha a HA-s tápszerről a simára váltunk?
Honnan tudom, hogy nem bírja? Most 7 hónapos, és váltani készülünk sima tápszerre. A Mildibé 2-est akarom kipróbálni neki, mert azt hallottam róla, hogy viszonylag finom, és az én fiam elég válogatós, szóval remélem azt meginná. Csak nem tudom, hogy milyen tüneteket figyeljek nála, pl. hasmenés, kiütések, ami jellemző akkor, ha még nem áll készen a nem hipoallergén tápszerre.
Köszönöm a válaszaitokat!
Egyszerűen nem eszi a HA-s tápszereket, már nem tudom melyiket nem próbáltuk még. Kapott már sima tejpépet, attól nem lett semmi baja sem, bár az is igaz, hogy kb. egy hétig kapta folyamatosan. Az idő alatt már jelentkezni kellett volna valami tünetnek? EGyébként alapjáraton székrekedéses, de gyümölcsökkel tudom szabályozni a székletét. A doktornőnk már egy ideje mondogatja, hogy váltsunk a simára, hátha abból jobb étvággyal enne. Ezért érdekel, hogy kb. mennyi idő után látszik a tünet, mondjuk az első üveg tápszer elfogyasztása után?
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!