Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után torna anyukák?

NikiDávid kérdése:

Szülés után torna anyukák?

Figyelt kérdés
Szüles után mikortol lehet tornázni, 5 honapja szültem, szoptatok mèg, nem akarom hogy elmenjem tejem, de igy sem akarok maradni ilyen " löttyetnek' :) vmi sport tanàcs anyukák

2016. máj. 23. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Gors séta. De az orvossal beszéld meg, elég ellentmondásos vélemények vannak a szoptatás alatti sporttal kapcsolatban.

A férjem exneje úgy szoptatott 3 évig, hogy eljárt futniés kondizni is mellette, mégis ömlött belőle a tej.

2016. máj. 23. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Hastánc kezdőknek, youtubon megtalálod. Én a csipő, comb, fenékre valót csinálom.Babám 3 hónapos korában kezdtem el, nem túl megterhelő, 30 perc naponta.
2016. máj. 23. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
3 hónapos korától járunk baba-mama tornára, intezíven csak egy éves kora óta tornázom megint.
2016. máj. 23. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Szules utan 4. Nap lehet kezdeni a gyakorlatokat... Egyszeru gyakorlatok legzessel s izomfeszitessel.

Pl. Kilegzesnel osszeszoritod az anuszodat, belegzesnel elereszted.

2016. máj. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!