Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves kisbabás anyukák! Ti...

Kedves kisbabás anyukák! Ti hogy veszitek rá magatokat, hogy tornázzatok?

Figyelt kérdés
Kisfiam most lesz 4 hós, sajnos csak 2 hétig volt tejem, azóta tápszeres. Kb. 8-10 kg felesleg van rajtam és olyan "löttyedt" mindenem. Eljárni nem tudok, mert nagyszülők messze laknak, nem tudnak vigyázni a kisfiamra, párom dolgozik. Vannak itthon dvd-im, de a háztartási munka elvégzése után inkább leülök tv-zni. (már amikor a kisfiam alszik :)

2013. febr. 1. 09:14
 1/9 anonim ***** válasza:
mintha én írtam volna,csak az én fiam 10hónapos,mostmár elkezdtem,mert a nyáron szeretném strandra vinni és azért nem árt ha rám jön egy fürdőruha....csak elkezdeni nehéz..
2013. febr. 1. 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:
2 éves a lányom, 4 hónapos a fiam. Itthoni tornára én sem bírom rávenni magam. Heti két alkalommal eljárok futni, amikor a kicsit leteszem, apa addig elvan a naggyal (este 7 körül). Muszáj, amúgy semmi kedvem sincs hozzá. De után nagyon jó érzés, hogy megcsináltam és látványos a változás is:)
2013. febr. 1. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is 4 hónapos,nekem ő a motiváció,mert imádja ha "együtt tornázunk". Én a hátamon fekszem,ráteszem a lábamra,közben persze fogom :) és emelgetem. Ő imádja kacag,nekem pedig olyan izomlázam van a lábamban,hogy az csak na :) Közben felüléseket is csinálok,így egyszerre dolgozik a hasizmom meg a combom is. Másra viszont nem futja az energiámból,én is inkább leülök és lazítok,ha végre alszik egy kicsit :) És előnyös lenne,ha a csokit sem szeretném :D
2013. febr. 1. 10:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kb. 8 hónapos volt a kislányom, mikor elkezdtem itthon tornázni Rubint Réka dvd-re. Először idegesített a hangja, meg a hülye beszólásai, de tetszett, hogy nagyon pörgős, a 15 perces blokkok pedig pont jók voltak nekem. Először szinte semmit sem tudtam végigcsinálni, de 1-2 hét után már sokkal jobban ment. Váltogattam Cindy Crawford dvd-vel, az lassabb, kíméletesebb. Közben a kislányom mászkált körülöttem, néha próbált utánozni, nagyon cuki volt. :)

Bocs a sok szövegért, a lényeg: nálam a sikerélmény volt a motiváció, hogy napról napra jobban ment, meg energikusnak éreztem magam tőle. Később jógázni kezdtem, de azt abba kellett hagynom, mert közben jön a második babánk. Most nagyon hiányzik a mozgás várom, hogy folytathassam.

Csak azt tudom ajánlani: vágj bele, jobban fogod érezni magad! :)

Ja, és néha egy nagy séta is jó mozgásforma, ilyen szép időben meg főleg! Mi megyünk is! :)

2013. febr. 1. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Keress valamit, arra az időre, amikor a párod már otthon van. Én ilyenkor járok Flabelosra, és szoliba én a gyerekkel tornázok: csinálom a gyakorlatokat vele vagy bohóckodok közben. 7 hónapos és anyatejes, szerintem ha megéhezne amíg nem vagy otthon a párod is meg tudná etetni, nekem sajnos 3 óránként haza kell mennem, ezért inkább otthon tornázok. A házimunka pedig megvár: 2-3 napra főzök, akkor teregetek/vasalok/takarítok, amikor a párom este foglakozik a gyerkőccel. Nekem sincs segítségem hét közben, hétvégén járunk a szüleimhez ebédelni, mert anyum még dolgozik. Most gondolkodom azon, hogy hetente 1x jól jönne egy kis segítség, mert nem haladok a vasalni valóval, lehet, hogy takarítónőt fogadunk, így ezt az időt nem a családtól veszem el.
2013. febr. 1. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondolom be van osztva a napod,a tornát is igazítsd be valahova.Szerintem jó motiváció,ha minden nap leírod,hogy ma x percet hasaztam,x percet comboztam stb.Egyszerűen állj neki,meglátod,hogy pár nap után hiányozni fog,ha kihagyod:-)
2013. febr. 1. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Még nem tudtam rávenni magam,sajnos. Amikor van egy kis időm,akkor inkább pihenek. Sokat sétálok a babámmal,dombon fel,ide-oda,ez is mozgás,tobb mint a semmi. Van taposógépem,de nem visz rá a lélek egyelőre. Súlyzózni szoktam,kb hetente egyszer. Ha csak napi 20 perced van,az már elég,lényeg hogy rendszeres legyen a mozgás és legyen elég akarat. Hajrá! :)
2013. febr. 1. 11:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is dolgozik a párom, nincs nagymama, papa... Este 8kor járok személyi edzőhöz (1000Ft/alkalom, kb. 1,5-2óra) heti 3×. Ha kések nem gond, ha előbb tudok nem gond, ha csúsztatok nem gond... Bp. lakok, és nem szegény környéken!!!! (Még mielőtt valaki írná, h a személyi edzés méregdrága máshol)!!!! Úgyhogy leteszem a gyereket este és irány edzeni! Emberek között is vagyok, sportolok is, és még szépülök is! Én nagyon ajánlom ezt a megoldást neked! Kérdezz meg 1 hozzád közeli edzőtermet, h mennyi a személyi edzés, hátha ott is normális áron van, vagy nézz rendes alakformáló órát, olyan időpontra, mikor a párod hazaér! Szerintem gyerek mellett nem lehet otthon hatékonyan edzeni, sőt rávenni se tudja magát az ember szerintem! HAJRÁ ÉS SOK SIKERT A FOGYÁSHOZ!

1éves kislány anyukája

2013. febr. 1. 12:01
 9/9 frászkarikaborsó ***** válasza:
1 hónapja, a babám 2 hónapos kora óta csinálgatom, igaz még nem olyan intenzitással és rendszerességgel.. ha apa itthon van és vigyáz rá 20 percet, leginkább olyankor fér bele, de ha pár napja már nem sikerült tornáznom akkor inkább megoldom addig amíg ő alszik. Nehéz magam rávenni, de utána jó érzés :)
2013. febr. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!