Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallgatnátok kórházban mp3-at?...

Hallgatnátok kórházban mp3-at? Mivel kötnétek le magatokat (picuron kívül? )

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok.Sokat szoktam zenét hallgatni,mp3-on.Viszont,ha valaki közvetlen társaságában vagyok,akkor sosem.A kórházban nem nagyon fogok ismerni senkit,persze a családomon kívül,viszont kétágyas szobába fogok kerülni.Gondolom,lesz társam a szobában,lehet nem fogunk két mondatot se váltani,de az is lehet,hogy épp ellenkezője.És én olyan kínosan érezném magam bedugott fülekkel.Ugyanakkor szeretek zenét hallgatni,és bár sokat bent lesznek anyuék,párom,anyósék,de azért reggel-este egyedül lennék.Olyankor nagyon jól jöhet,olvasás közben is,bármi.Szerintetek nem lenne ciki,ha zenét hallgatnék ott bent?
2012. szept. 30. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Most "gonosz" leszek veled, neharagudj:

Nem sok időd lesz neked ott mp3-at hallgatni, úgyhogy ez a kérdés meg is van válaszolva:)

2012. szept. 30. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval,utólag röhögni fogsz magadon,hogy miken törted a fejedet.Ott bent már kisebb gondod is nagyobb lesz annál,hogy hallgass-e zenét,vagy sem.Jóformán aludni sem fogsz majd,annyi dolgod lesz,és annyi minden történik majd veletek.

Maximum ha császáros lennél,és nem lehetne utána órákig felkelni,akkor lenne időd ilyesmire.

Ugyan így voltam én is,nem tudtam mi vár rám,terveztem,azóta minden más lett,visszanézve kiröhögöm magam :)

2012. szept. 30. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Veled lesz a baba? Ha igen, akkor nem nagyon fogsz ezen gondolkodni, de ha hagyományos a rendszer (3 óránként hozzák), akkor miért ne? Én ilyen kórházban voltam, és ugyan nem mp3 volt nekem, hanem a szgép, de én bizony használtam.
2012. szept. 30. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:

1. örülni fogsz, hogy lyuk van a valagadon ( már bocsánat).

2. ne vigyél be semmi olyat amit nagyon féltesz ( elektromos kütyü,ékszer), mert a kórházakban imádnak lopni.

2012. szept. 30. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Már a műtőből úgy toltak ki, hogy a karomban volt a baba. Onnantól végig velem volt. Mégis rengeteg időm volt zenét hallgatni és minden mást csinálni. Mondjuk én rádiót hallgattam a telefonomon.
2012. szept. 30. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem vigyél magaddal ugyis meglátod hogy lesz e időd vagy kedved hallgatni.Dugd be csak az egyik füledbe és vedd halra igy meghallod a szobatársadat is egyből,és kiveszed a füledből.De kapsz majd felicitas csomagot azt is tudod majd olvasgatni.
2012. szept. 30. 23:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam is volt bent mp3. Egészen addig tudtam hallgatni, mig a pici megszületett, onnantól kezdve nem, mert a fiam velem volt mindig, inkább őt néztem, meg babusgattam, meg örültem ha tudtam egy kicsikét aludni. Fürödni is akkor tudtam menni, mikor napi 1X elvitték őt is fürdetni.
2012. okt. 1. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!