Milyen tapasztalatotok van a császármetszéssel kapcsolatban?
Engem előtte való este befektettek, reggel 7-re frlkellett mennem a szülészeten.
Kaptam infúziót és vártunk a férjemmel h mikor tolnak be....
Előttem bejött 2 sürgősségi így 10:00kor keültem be.
Megkaptam az gerinc szűrőt ( nem fájt, csak egy pici szúrást éreztem)
Lefektették át ágyra, elkezdték kopogtatni a lábam, még vízzel locsolni h érzem e.
Bementek ( gondolom) Betadinnal, jó alaposan.
Elkezdett vágni a doki.
A vágás után a másik dokival szétrángattak.( Nem fáj, de érzed...)
Aztán már kint is volt a baba 10:38
Elvitték megnézték, majd odaadta a szülésznő őt egy puszira és vitték is el.
Apa nézhette kintről ( üvegfal mögül) a szülést, és ő ment a babával.
Kiszívták közben a vért,összevartak.
Tovább tartott mint az első része mert kb 11:30 körül vitték a szobámba.
Itt 12 óra egyhelyben fekvés.. a babát behozták nekem , aztán fürdőzésre bevitték és éjjelre is.
Reggel jött a nővér h segítsen felállni.
Kivette a katétert,stb
Az első felkelésnél kicsit szédültem, de nem volt vészes. A fájdalom is kibírható ( rosszabbra számítottam)
Egy hét múlva varratszedés, nem is éreztem.
6 hét és kutya bajom se volt.
Remélem mindent leírtam amit tudni szeretnél volna.
Jó szülést!
Én császáros vagyok, de altattak közben, úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy az érzéstelenítő nem fáj, az első felállás annál inkább. :S
Ha nem baj kérdező:
Utolsó!
És amikor kitisztítottak miután kivették a babát milyen hangokat hallottál(szívás, ilyesmi...)?Mondták mit csinálnak?
Még 1x bocsi kérdező!
7-es vagyok.
Én rosszul éltem meg, az altatás miatt, és azért is, mert amíg be nem toltak a műtőbe meg sem fordult a fejemben, hogy császár lehet a szülésem vége.Kis naív voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!