Mire kell számítani indított szülésnél?
Ma a dokim azt mondta,hogyha nem szülök meg a héten akkor má beindítják,mert a 41-ik hétbe lépnék be a jövőhéten.
Mit adnak be ilyenkor,hogy beinduljon? Gyorsn zajlik le vagy lassan?
1 ujjnyira vagyok nyitva,de az is csak a külső méhszáj.
Nekem is oxitocinnal kezdtünk, majd burokrepesztés volt. Kb. 6 óra vajúdás után a fájások alatt esni kezdett a babám szívhangja (mint kiderült, rá volt tekeredve a zsinór) és császárral lett befejezve.
Szerintem az indított szülések is ugyanannyira különböznek, mint bármilyen szülések, nem lehet előre tudni, hogy fog lezajlani. Látod, az első válaszolóval ugyanazt a protokollt csinálták meg velünk, mégis teljesen máshogy alakultak a szüléseink.
Egy biztos, nem kell félned az indítástól! Sokan félnek, de én nem értem miért, én egyáltalán nem éltem meg rosszul.
De miért kell indítani?
Nekem 28 hétre kinyílt a méhszáj 2110-re,de 41 héten szültem,megvártuk míg beindul.
Ha nincs gond nem mennék bele az indításba.A mesterséges oxitocin sokkal brutálabb fájásokat csinál,mintha magától zajlana le a folyamat,a szülés.
Nekem ugyan elkezdődött (41+4-en), elfolyt a magzatvíz, de fájások később sem lettek, ezért oxyt kötöttek be.
Kb. 2 óra múlva lettek érezhető, egyből 2 perces fájásaim, amik erősödtek.
5,5 órán keresztül fàjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!