Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Othonszulesnel miert kadban...

Othonszulesnel miert kadban szulnek a nok?

Figyelt kérdés
tv.be latom sokszor,hogy a kadban szuli meg gyermeket.miert jo ez?vagy hogy van?
2008. szept. 24. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a melegvíznek izomlazító, görcsoldó hatása van, ezért csillapítja a fájdalmat.
2008. szept. 24. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Pont ezért sok kórházban,ahol van alternatív szülőszoba megengedik a kádban vajúdást.
2008. szept. 24. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
A meleg víz jó hatásai mellet szerintem azért is, mert a kád szélére fel tudják tenni a lábukat és úgy jobban lehet nyomni.
2008. szept. 24. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:

ertem!.

viszont ti nem feltek a szulestol?en peldaul szegyenlos vagyok,szoval :D ...foleg,hogy ferfi a szulesz oooch

2008. szept. 24. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezer bocs, hogy nem írtam le harmadszor is, amit az első két válaszoló, hanem MELLETTE mégvalamit írtam. És ezért valami észlénynek muszáj lepontoznia. Gyökér.

Akinek nem inge ne vegye magára.

2008. szept. 25. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hát én már szültem tavaly októberben, de én nem féltem tőle. Én nagyon türelmetlen voltam, már nagyon szülni akartam, mert terhesen folyamat fájt a hátam, vizes volt a lábam, lehezen kaptam levegőt, stb. Mondjuk lehet jobb lett volna, ha kicsit félek, mert igencsak meglepődtem a fájdalmon, azt hittem sokkal lazább lesz. De hát látod, ki lehetett bírni, ha nem lehetett volna, akkor most nem írhatnék róla:) De ez minden nőnél más ám. Én szülés után azt mondtam, soha többet nem lesz gyerekem, mert ezt mégegyszer nem viselem el (epidurál mellett), barátnőm, aki fél évvel később szült, pedig a kitolási szakaszban nevetgélt és vicceket mesélt a szülésznőnek :) A szégyenlősségtől meg ne félj, én is az voltam előtte, aztán egy tök fiatal férfi orvos volt a szülész, de eszembe sem jutott, hogy zavarban legyek, csak az járt a fejemben, hogy remélem ez a doki érti a dolgát és minél hamarabb kibújik a babám. És olyan jó orvos volt ráadásul, meg tök kedves, minden.
2008. szept. 25. 08:36
 7/7 A kérdező kommentje:
ja na az jo :) gratulalok :)
2008. szept. 25. 12:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!