Othonszulesnel miert kadban szulnek a nok?
Figyelt kérdés
tv.be latom sokszor,hogy a kadban szuli meg gyermeket.miert jo ez?vagy hogy van?2008. szept. 24. 20:25
1/7 anonim válasza:
a melegvíznek izomlazító, görcsoldó hatása van, ezért csillapítja a fájdalmat.
2/7 anonim válasza:
Pont ezért sok kórházban,ahol van alternatív szülőszoba megengedik a kádban vajúdást.
3/7 anonim válasza:
A meleg víz jó hatásai mellet szerintem azért is, mert a kád szélére fel tudják tenni a lábukat és úgy jobban lehet nyomni.
4/7 A kérdező kommentje:
ertem!.
viszont ti nem feltek a szulestol?en peldaul szegyenlos vagyok,szoval :D ...foleg,hogy ferfi a szulesz oooch
2008. szept. 24. 23:14
5/7 anonim válasza:
Ezer bocs, hogy nem írtam le harmadszor is, amit az első két válaszoló, hanem MELLETTE mégvalamit írtam. És ezért valami észlénynek muszáj lepontoznia. Gyökér.
Akinek nem inge ne vegye magára.
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hát én már szültem tavaly októberben, de én nem féltem tőle. Én nagyon türelmetlen voltam, már nagyon szülni akartam, mert terhesen folyamat fájt a hátam, vizes volt a lábam, lehezen kaptam levegőt, stb. Mondjuk lehet jobb lett volna, ha kicsit félek, mert igencsak meglepődtem a fájdalmon, azt hittem sokkal lazább lesz. De hát látod, ki lehetett bírni, ha nem lehetett volna, akkor most nem írhatnék róla:) De ez minden nőnél más ám. Én szülés után azt mondtam, soha többet nem lesz gyerekem, mert ezt mégegyszer nem viselem el (epidurál mellett), barátnőm, aki fél évvel később szült, pedig a kitolási szakaszban nevetgélt és vicceket mesélt a szülésznőnek :) A szégyenlősségtől meg ne félj, én is az voltam előtte, aztán egy tök fiatal férfi orvos volt a szülész, de eszembe sem jutott, hogy zavarban legyek, csak az járt a fejemben, hogy remélem ez a doki érti a dolgát és minél hamarabb kibújik a babám. És olyan jó orvos volt ráadásul, meg tök kedves, minden.
7/7 A kérdező kommentje:
ja na az jo :) gratulalok :)
2008. szept. 25. 12:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!