Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utani nagyvecezni?

Szules utani nagyvecezni?

Figyelt kérdés
Szules elott mar napok ota nem sikerult, s most szules utan 2 nappal.... Van valami recept? Iszonyat hajt a szel. Mit lehet tenni?
2016. máj. 1. 19:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat. Nem kaptam beontest, szules utani nap hazajottem, itt nem lehet maradni. (Hollandia) Meg azota sem voltam a vecen... Csak ugye, enni eszek, tovabbra is.
2016. máj. 1. 23:58
 12/18 anonim ***** válasza:
nálunk a kórházban szülés utáni nap ricinus olajat itatnak
2016. máj. 2. 05:53
 13/18 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, nekem paraffin olajat hoztak azt hiszem. Volt a szobában akinek az első is használt.
2016. máj. 2. 06:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nagyon undorító módszerem volt erre, mert már én is sírtam a fájdalomtól. A mutató ujjamat becsavartam folpackba, kentem rá rengeteg aranyér kenőcsöt, felnyultam és lazitottam a szorító izmokat. KB egy óra múlva meglett az eredménye, és utána már nem fájt. De inkább szülnék még egyszer mint az a fájdalom. ..
2016. máj. 2. 08:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Ittál olajat?
2016. máj. 2. 08:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Én probáltam a ricinusolajat és a paraffin olajat is, sajnmos nekem nem vált be. Pedig már napi kétszer ittam , plusz az orvos által felirt gyogyszert, plusz a székletlazito porok..stb. Honapokon keresztul ittam áztatott lenmagot, utifumaghéjat, szilvalét langyos vizes tejjel..plusz vagy napi 3-4 liter folyadékot. Borzaszto volt. Nekem kellett egy év mire nagyjábol helyre állt minden, persze addig szinte 2 havonta kellett mennem orvoshoz, mert folyamatosan véreztem, ossze-vissza volt repedve a végbél (arra adtak kupot, kenocset, gyogyszert). Azt mondom, hogy most keserusos oldatot kellene innod (vagy ahhoz hasonlo drasztikusabb dolgot, esetleg megprobálhatnád a szennateát, mályvát), és utána pedig naponta min. 3 l tiszta vizet (plusz ugye a tobbi folyadék, kávé, tea, narancslé stb.), amibol lgalább 1.5 litert délelott kellene meginnod.
2016. máj. 2. 08:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Glaubersós gyógyvíz (elég erős hashajtó hatása van). Nálunk a kórházban paraffinolajat hoztak a szobatársamnak. Nekem szerencsére nem kellett.
2016. máj. 2. 10:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Gyogyvizeket én is probáltam, ismeros mondta, hogy már amikor iszom a wc kozelében legyek. Megittam egy-egy uveg vizet, semmi nem tortént, mégcsak meg se moccant a hasam. (Bocsánat, hogy mindig offolok)
2016. máj. 2. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!