Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulés meginditas?

Szulés meginditas?

Figyelt kérdés
Szules meginditasakor (oxiticinnal) mennyi ido utan jonnek az elso fajasok? Hany percesekkel kezdodik? 41+5 h km
2016. ápr. 9. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Par oran belul, nalam 2.5 ora mulva fajt igazabol addig csak erezheto osszehuzodasok voltak. De nyilvan kevesebbet fogsz szenvedni, mintha magatol indulna be.
2016. ápr. 9. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:

A bekötés utàn 1,5 óràval burkot repesztettek mert a gép màr fàjàsokat mutatott, én mèg nem éreztem semmit, de rà vagy fél óràval hajaj! Fogalmam sincs hàny percesek voltak, eszembe nem jutott az órát nézni!

Nekem így rosszabb volt mint amikor az első szülésem magàtól indult...

2016. ápr. 9. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Hamar elkezdődtek nálam az összehúzódások / kb fél óra múlva /. A komolyabb fájások 2-3 óra múlva jöttek, de eszembe sem jutott nézni az órát :-(.
2016. ápr. 9. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
egy ora alatt nem jottek, aztan burkot repesztettek na onnantol 10 percen belul elkezdodtek a fajasok. 3-4 majd 2 percesek. kitagoltam kb 2-3 ora alatt. csak sajnos szuk volt a medencem csaszarral vegzodott
2016. ápr. 10. 06:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem eloszor repesztettek burkot es kb 10 perccel kedobb kotottek be az oxy-t. Nekem mar a burokrepesztestol is voltak osszehuzodasok, de meg nem fajtak. Az oxytol fel oran belul mar rendes fajasok voltak, amigy jo nagy dozist kaptam.
2016. ápr. 10. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindharom szulesem inditottak, mert elkezdett nyilni a mehszajam (5-6 cm volt mindharom inditasnal) de fajasaim nem voltak, a baba feje gyakorlatilag felig kinn, a doki nem akart kockaztatni. Nalam mindig eloszor a burkot repesztettek, majd utana kb fel oraval kotottek az oxit, mert magatol nem jott fajas, de nekem attol is csak max fel-1 ora mulva jottek a fajasok. Epiduralt mindharomszor kertem, igy konnyen, gyorsan, viszonylag fajdalommentesen tudtam szulni mindharomszor, gyors gyogyulassal. Nagyon szep emlekek :-)
2016. ápr. 10. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem elkezdodtek a fajasok,de nem tagultam rendesen.Oxitocin,burokrepesztes es egybol egybefuggo fajasok.Ra negy orara meglett a baba
2016. ápr. 10. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem, mikor bekötötték, egy fél órán belül éreztem a fájásokat. Először gyengén, és úgy erősödtek. 1 óráig volt bekötve, utána már magától jöttek a fájások. Egyből 5 percesek voltak a fájások. Szerencsére nekem könnyű és gyors szülésem volt. Kívánom, hogy neked is így legyen. :)
2016. ápr. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!