Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek meddig húzom ki?

Szerintetek meddig húzom ki?

Figyelt kérdés
34.hetben vagyok és mar kb 3napja nagyon szokott fájni a hasam a derekam (jóslofajasok) . Tegnap óta fehér valadek folyik belőlem. Lejjebb érzem mar a babát is. Hányingerem is egyre sürvebben van de viszon mar az utóbbi napokban át tudom aludni az éjszakákat úgy hogy nem kelljen 2-3x mennem pisilni. Meg mar nem érzem jól magam a ,,boromben" .

##meddig ##szules
2016. ápr. 5. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 34 hetesen szállt le a hasam és a következő UH-n (35 hetesen) meg volt rövidülve a méhnyak, 37 hetesen már 1 ujjnyira nyitva volt a méhszáj, a belső is. 39+5 hetesen szültem. Jóslófájásaim már 31 hetesen is voltak viszont 34 hetes korom után már mindennapos lett. Az orvosom végig azt mondta, hogy mindez normális.

Szóval nem feltétlen jelent ez sokat. Az utolsó hetekre is sok dolgot el lehet mondani csak azt nem, hogy könnyű. Kitartást!

2016. ápr. 5. 08:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem mar 28hetesen megvolt rövidulve a méhnyak és jósolok mar voltak a 29.hettol de most mar egyre jobban és erosebben
2016. ápr. 5. 08:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyre erősebbek a jóslók az idő előrehaladtával. Ezek a méhösszehúzódások már a terhesség nagyon korai szakaszában elkezdődnek és teljesen normális jelenség. Majd ahogy telnek a hetek/hónapok egyre jobban érezhetőek.

Én egyszer úgy megijedtem (10-15 percenként jött egy) 31 hetesen hogy be is mentem a kórházba.

Amúgy nekem egy szóval se mondta az orvos, hogy pihennem kellene de azért egy kicsit visszavettem a tempóból arra a 2 hétre 37 hetes koromig. Majd mikor betöltöttem a 38-at, 39-et kicsit meglepődtem, hogy még mindig egyben vagyunk. :)

1-es

2016. ápr. 5. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Legalabb mar 3 hete en is igy erzem magam, de ezek alapjan semmit nem lehet mondani. Ime, 41 hetes vagyok, tegnap ota tavozik a nyakdugo, de semmi fajas...
2016. ápr. 5. 11:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Anyukám azt mondta ahogy elnéz kb 3hetet meg ki bírok ..ő mar hat szülésen van túl és mar tudja hogy van ez :))) ma is mar 2ember mondta hogy nagyon lent van a hasam! Van mar sokan kérdezik hogy -hogy egyben vagyok meg?!
2016. ápr. 5. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:

35.hetet kezdem, az én pocakom is látványosan leszállt. nekem fáj a szeméremcsontom, szúr a hüvelyem stb.stb. minden van, de nem hinném, hogy ez miatt előbb szülnék, mivel az elsővel is voltak ilyen tünetek és akkor jött, amikor itt van az ideje. az utolsó hetek, utolsó hónap a legtöbbünknek már ilyen "nyavalyás", de ez ezzel jár:-)

pár hét és itt a törpe:-))

2016. ápr. 6. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!