Igyál étolajat. A kipucol mindent. De már a mosdó ajtajában hajts fel pár kortyot, hogy legyen időd letolni a nadrágodat.
2016. máj. 1. 19:14
2/18 anonim válasza:
Nekem harmadik nap hoztak valami olajat. Azt mondták úgyse engednek haza amíg nem voltam nagywécén. Miután a 2. sem hozott semmit kaptam gyógyszert is, abból is a 2. adagot kaptam volna mire sikerült 4. nap reggel. Szóval szerintem szólj nyugodtan a nővéreknek.
2016. máj. 1. 19:24
3/18 anonim válasza:
Szules utani nap voltam vecen, glicerines teva kuppal siman ment.
2016. máj. 1. 19:27
4/18 anonim válasza:
Beöntéssel.
Ha már otthon vagy persze. Én a kórházban kérdeztem, hogy adnak-e, de nem adtak. Otthon sikerült először beöntéssel.
Persze ha a glicerines kúp segít, akkor szuper, de nekem akkor az kevés volt...
2016. máj. 1. 20:02
5/18 anonim válasza:
A kórházban megkérdezik, nem véletlenül. Ha hazudtál, akkor otthon kínlódj.
Gyógyszertárban lehet venni gyümölcskockát, az elég hatékony szokott lenni. Bármi más a babának is nagy szelet okoz, már ha szoptatsz.
2016. máj. 1. 20:41
6/18 anonim válasza:
nekem már a korhazban adtak beontést...és nem jott ki semmi!!!!
ugyhogy végul olyan "gyogyszert" (port, nem tudom minek nevezzem) adtak, amit a kolonoszkopiás vizsgálat elott kell inni egy napon keresztul..és csak azt inni plusz vagy 3 l folyadék, hogy tényleg kimosson.
2016. máj. 1. 20:47
7/18 anonim válasza:
4 vagyok, nálunk CSAK hashajtót adtak, de annak semmi hatása, hogyha a bél utolsó szakaszán kemény gombócokban áll az anyag (bocsánat).
A beöntés viszont segít, feltéve hogy már ott az anyag.
Ha valaki szülés előtt kap beöntést, akkor normális lehet, hogy utána két nappal még nincs a bélcsatorna végén amit kihozna egy újabb beöntés.
2016. máj. 1. 20:54
8/18 anonim válasza:
6-os vagyok, itt nem adnak szulés elott beontést..
én egyébként már sirtam, mert konkrétan járni nem tudtam..se ulni..se semmit és mint irtam a beontés sem segitett..:(
2016. máj. 1. 20:59
9/18 anonim válasza:
Szülés után én is majd megbolondultam, mert nem tudtam produkálni. Éreztem hogy ott van de egyszerűen nem jött ki. A kórházban kaptam én is valami bogyót amitől elvileg produkál az ember, a szobatársam fél óránként wc-re járt, rám semmi hatása nem volt. Másnap kértem valami mást, kaptam nagy nehezen egy kúpot, attól sikerült egy bogyót. Otthon két hétig szenvedtem mire normális lett a dolog. Összeettem mindenfélét ami lazítja a székletet, rengeteg vizet ittam, végül nekem a Laevolac szirup segített, de kemény két hét volt.
2016. máj. 1. 21:03
10/18 anonim válasza:
Én barackot ettem és kubut ittam, utána sikerült...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!