Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elfolyt a magvizem. Most mit...

Németh Lizi kérdése:

Elfolyt a magvizem. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj be oda, ahol szülni fogsz.
2016. ápr. 24. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
9 hónap alatt nem mondta el eddig senki, hogy ilyenkor mi a teendő?
2016. ápr. 24. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Takaríts össze magad után, zuhanyozz le, fogd a motyódat, és vonulj be a kórházba.
2016. ápr. 24. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

Ha első baba, akkor én nem biztos hogy rohannék, lehet hogy megvárnám a fájásokat, mert akár fél nap is eltelhet addig, én nem szeretek a kórházban vajúdni.

De mindenképp telefonálnék az orvosomnak vagy a szülésznőmnek.

Ha nincs választottad, akkor mint már írták, menj be a helyi kórház szülészeti osztályára...

2016. ápr. 24. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a kórházba.Nekem 3 óra múlva a kezemben volt a lányom,pedig első baba volt,és teljesen zárt voltam végig.Nem várnék.
2016. ápr. 24. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Ez komoly!? Pepötyötészted a kérdést és most vàrsz h ki mit javasol?
2016. ápr. 24. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

"Ha első baba, akkor én nem biztos hogy rohannék, lehet hogy megvárnám a fájásokat, mert akár fél nap is eltelhet addig,"

Ezt ne terjeszd, mert ilyen esetben a fertőzésveszély lehetősége miatt 2 órán belül be kell menni a kórházba. Ha fél napot otthon ücsörög és közben felszáll valami fertőzés, akkor ne a te tanácsod alapján makkanjon meg a baba közvetlen a megszületése előtt...

2016. ápr. 24. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Ez hülyeség hogy varja meg otthon a fájásokat. Es ha olyan gyorsan történik minden akkor szüljön meg otthon vagy hogy gondoltad??? Azonnal kórház, nem kell várni semmi fájást, senkit se érdekel ki hol szeret vagy nem szeret vajúdni, ha elfolyt a magzatvíz, azonnal menni kell!!!!
2016. ápr. 24. 19:09
 9/11 anonim ***** válasza:
ha gyorsan történik minden., akkor orvos szülésznő és a baba apja irány korház
2016. ápr. 24. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amit a szülésznőm a lelkemre kötött, ha elfolyna a magzatvìz:

1, ha tiszta a vìz: zuhany, pakolàs, kórhàz, mindez nyugis tempóban, 1-2 óràn belül.

2.: ha a vìz zöldes, vagyis mekóniumos, akkor maximum baromigyors zuhany, és rögtön indulàs.

2016. ápr. 25. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!