Előfordulhat az, hogy valaki nem veszi észre, hogy elfolyt a magzatvíz?
Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 22:31
1/7 anonim válasza:
Így ebben a formában nem, hogy elfolyt,mert azért nem pár ml-rõl van szó. Esetleg azt nem veszi észre ha szivárog, mert amúgyis van hüvelyi folyása..
2/7 anonim válasza:
A szivárgást elképzelhető hogy nem veszi észre, de azt amikor elfolyik kizárt hogy ne vegye észre valaki. Nekem elfolyt, nem lehetett nem észrevenni, elönt, mintha erős sugárban pisilnél de nem tudod szabályozni, visszatartani.
3/7 anonim válasza:
Ismerősöm úgy szült tavaly hogy nem vette észre hogy teljesen elszivargott a magzatvíz. Annyi szerencséje volt hogy ment 32. héten uh-ra, ott közölték vele hogy irány szülni. 2. gyereke,a mai napig nem világos számára sem hogy nem vett észre semmit.
4/7 anonim válasza:
Nekem repesztettek a burkot, alam toltal a vodrot, vartam, h majd omlik a viz, hat kb ket csepp volt. De tudta az orvosom, h keves a magzatviz, a 36. hettol neztek ketnaponta.
6/7 anonim válasza:
Nekem folyt, nem szivárgott, mégis azt hittem, hogy csak folyás. Több adagban jött, az első adagbál hittem azt. Az volt a "szerencse", hogy mecóniumos volt, így a színén láttam meg, mi is az.
7/7 anonim válasza:
Nekem elfolyt úgy h nem vettem észre.Hajnalban keltem fájásokra,bementünk a kórházba.Amnioscopia alkalmával mondta az orvos h nincs magzatvíz,már nyomai sem láthatóak.
Talán az esti zuhanyzás közben folyhatott el észrevétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!