Bepanikoltatok/megijedtetek amikor rajotettek h megindult a szules? Akar rendszeres fajasokkal, akar a magzatviz elfolyasaval.
Én nem pánikoltam be, igazából tök lazán álltam hozzá, egészen addig a pillanatig, amíg rá nem jöttem, hogy ez bizony cseszettül fáj, de akkor meg már a kórházban voltam :D
Amúgy annyi volt, hogy reggel felébredtem, félálomban még gondoltam is rá, hogy "na basszus, megjött, ki kell mennem tamponért, mielőtt csupa vér lesz minden". Aztán rájöttem, hogy bakker, nem jött meg, hát terhes vagyok, nem azért fáj a hasam :D Aztán még telefonon lemondtam az aznapra tervezett programjaimat, és bementünk a kórházba, rendszeres, de nem túl fájdalmas fájásokkal. Persze, picit izgultam, mert nem tudtam, mi vár rám, de örültem, hogy végre meglátom a kisbabámat.
Na, amikor már tényleg fájt (ez már a tolófájásoknál volt), akkor kész voltam, hogy hát én nem erre számítottam, én ezt nem csinálom tovább, de akkor már szerencsére nem sok volt vissza.
Nekem nem volt egyáltalán fájások, egyszerűen elkezdett szivárogni a víz. Akkor még fel sem fogtam, hogy most szülni fogok, hisz semmit nem éreztem. Izgatott voltam. Aztán amikor már kórházban voltam a vajúdóban, és erősödtek-sűrűsödtek a fájások, akkor már féltem, hogy ez piszkosul fájni fog, és nem élem túl...
De túléltem. Lassan 3 évvel már.
Kitartás! És könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!