Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Margit Kórházban szülök pár...

Margit Kórházban szülök pár nap múlva, tapasztalatok, tanácsok, vélemények? Köszönöm.

Figyelt kérdés

2016. ápr. 22. 21:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mi nem egyeztünk meg, nem mondott tarifát.
2016. ápr. 23. 17:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Ha nincs fogadott doki se szülésznő akkor semennyit nem kell. Vagy a te döntésed, h pl a szülésznőnek adsz e v a dokinak..

Nekem fogadott dokim volt. 100ezer volt. Szülésznőt nem fogadtam így neki nem fizettünk.

Így is elég volt a terhesgondozas a szülés a magán szoba...

A babának én vittem ruhát (nagyon örültek neki) :) pelenka, popsitörlő,p.krém cumisüveg ugyanis az első nap cukros vizet kapnak. Textil pelust, meleg plédet vittem. Jah es karmolásgátló kesztyűt. Bár nem volt rá szükség. És kis sapit. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2016. ápr. 24. 08:30
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia. Én októberben szültem a Margitban szóval elég frissek az élmények. Reggel 6ra mentem a szülőszobára mivel indították a szülést. Volt egy nagyon bunkó szülésznő nem tudom a nevét de rövid fekete hajú volt. Szerncsémre jött a műszakváltás így kaptam egy másik sokkal kedvesebb szülésznőt Editet. Igaz nem sokat foglalkozott velem mert aznap rengetegen szültek és fájásaim sem voltak . Ja amúgy a szülőszoba nagyon rendben volt a párom is ott lehetett velem végig. Délben megcsászároztak végül a babát csak egy pillanatra láttam közvetlenül a szülés után miután rendbetettek viszavittek a szülőszobára kb egy fél órát vártam mikor behozták a babámat. A csecsemős nővér ott elmondta a házirendet segített mellre tenni a babát. Kb másfél órát voltunk hármasban csak mert mint már mondtam sokat szültek aznap.Aztan átvittek a gyermekágyas részlegre a császárros szobába ami 6 ágyas volt. Nagyon szerettem azt a szobát kényelmes ágy, tágas hely külön zuhanyzó, kár hogy csak egy napig élvezhettem mert átvittek egy 3 ágyasba mert kellett a hely a többi császárosnak. Nos a 3 ágyasba ha oda kerülsz készülj fel hogy megmoccanni sem sem lesz helyed én mindig az ágyon pelenkáztam mert ha benn voltunk mind hároan lehetetlenség volt a pelenkázóhoz jutnom. Hát a nővérek mit is mondjak nem voltak bunkók mint azt egyesek mondják de ha nem kérdezel nem mondanak semmit maguktól. A 3 nap alatt talán 1x jött be hozzám egy nővér segíteni mellre tenni a babát. Amit vinned kell:pelenka popsi kenőcs popsi törlő 1 cumis üveg ezek mindig legyenek bekészítve a kocsiba amibe a baba lesz. Ruhát én vittem de végül a kórházi volt rajta mert nem tudhattam hogy visszajön e valaha a sajátjaimat.

Volt fogadott dokim nagyon meg voltam elégedve vele többször is bejött hozzám a 3 nap alatt attól függetlenül hogy 7vége volt és szabadnapos is. Nem egyeztünk meg tarifában így 60 ezret adtam neki +minden alkalommal a 9 hónap alatt 5-10ezret úgy 3 hetente.

Megmondom őszintén én sokkal rosszabbra számítottam de kellemes csalódás volt a bent töltött 3 nap. Nyilván nem vártam el hogy kínyalják a popóm és semmi extra kedvességet így nem is kaptam. Én meg voltam elégedve mindennel ha még 1x szülnék csakis a Margitot választanám.

2016. ápr. 25. 10:46
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat, sokat segítettél. Hányadik héten indították a szülést? Május 7 a kiírt időpontom, de már pénteken szerette volna a doki, hogy szüljek. Szerintem még korai.
2016. ápr. 25. 17:11
 15/22 anonim ***** válasza:

40+2nap-ra. Igazából váratlanul jött ez az egész indítás mert a szokásos ctg-n derült ki hogy rossz a pici szivhangaja és a dokimmal megbeszéltük hogy másnap reggel beinditjak nem várnak tovabb. És bizony indokolt is volt mert mint kiderült a kis drágám bekakilt a magzatvizbe.

Neked miért indítják?

2016. ápr. 27. 10:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Megint én :) azt megkérdezhetem hogy ki a dokid?
2016. ápr. 27. 10:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Indítani azért akarják, mert egyszer rossz volt a cukrot, de alapvetően nincs vele baj. Az orvos Magyar. Még ellenállok :-)
2016. ápr. 28. 16:48
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem is derült égből villámcsapásként jött, nagyon nem erre számítottam nem erre készültem pedig én már túl voltam a kiírt időponton. Bele akartam kóstolni egy kicsit a szülés ízébe, nagyon vártam már azokat a bizonyos fájásokat. De nem így alakult. És nem bánom mert tényleg indokolt vol. Ha úgy alakul te se állj ellen sokáig .

könnyű és gyors szülést kívánok neked. Minden jót.

2016. ápr. 29. 08:41
 19/22 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen válaszodat!
2016. ápr. 30. 19:29
 20/22 anonim ***** válasza:

szia kérdező! én augusztusban szülök a margitban, leírod a tapasztalataid amíg még frissek az emlékek? :)

26hkm

2016. máj. 16. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!