Ti melyik kórházban szülnétek ebben az esetben?
1. kórház: Anyukám abban a körzetben védőnő ahol a kórház van, a kórházban nagyon sokan ismerik, a kórházi védőnő régi családi barát, születésem óta ismer, nagyon jó viszonyban vagyok vele. Ehhez a kórházhoz valamivel közelebb lakunk, de csak kb. 10 perccel, mint a másik kettőhöz, szóval annyira nem jelentős a távolság.
2. kórház: Itt dolgozik az az orvos, aki a lombikot csinálta, ha ezt a kórházat választom valószínűleg ő lenne a fogadott orvosom. Viszonylag drága nála a terhesgondozás és a szülés is. Körzetileg is ide tartozunk.
3. kórház: Az egyik legjobb barátnőm itt szülésznő, a munkahelyem miatt jogosult vagyok a kórház ellátásait igénybe venni.
Azt, hogy melyik kórházakról van szó szándékosan nem írtam, bár van ami kikövetkeztethető.
2.
Nekem a nagyszülő ismeretségi köre nem relavans és nem szülnék se csaladtaggal, se baráttal
a kórházi védőnő ismerete semmit sem jelent az orvosokra nézve, nem lesznek veled kedvesebbek vagy nem lesz több publikációjuk a genetikai betegségektől, csak mert a védőnőt ismered
2. vagy 3. amit én választanék. a 2. magánkórház? akkor az alapján dönts, hogy pl. szeretne-e a férjed veletek lenni benn, ez megéri-e a pénzt nektek, stb. a 3.-ról nem tudjuk, jó kórház-e és a te dokid ott lehetne-e fogadott orvos, csak hogy a barátnőd ott szülésznő (ami egy császár esetén pl. tök mindegy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!