Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan anyuka, aki szülés...

Van olyan anyuka, aki szülés után vékonyabb lett mint előtte volt? A szoptatás alatt fogytatok?

Figyelt kérdés
Még nem aktuális a dolog :) még csak 25 hkm vagyok, de ugye a remény hal meg utoljára :):):):) Válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2016. ápr. 17. 19:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Szóval ha nem hallgatsz arra, hogy jaj sokat kell enni, mert nem lesz tejed, akkor sikerülni fog hamar leadni, sőt."

Csak akkor volt elég a tejem, kétpofára ZABÁLTAM. Nem volt elég csak a folyadék. Ha picit is csökkentettem a CH-t, a pici üvöltött az éhségtől a mellemet püfölve.

Biztos egyéni, de én így tapasztaltam.

Hiába minden logika, hogyha hízok, akkor túl sok a bevitel, ha csökkentettem nem a hízás állt csak le, hanem a tejem is megcsappant.

Mondjuk nem érdekelt, a fogyás nem volt elsődleges, ráértem a szoptatás utan leadni a pluszt.

2016. ápr. 18. 09:37
 22/24 anonim ***** válasza:

Jelen! :)

72 kg-val estem teherbe (173 cm vagyok).

88 kg-val mentem szülni.

78 kg voltam szülés után.

70 kg voltam a gyerek 6 hetes korában.

66 kg voltam nagyon sokáig utána.

2016. ápr. 18. 11:37
 23/24 anonim ***** válasza:

22-es vagyok. A lényeget lehagytam, igény szerint szoptattam a gyerek másfél éves koráig, majd napi kétszer minimum (fogzás, betegség esetén többször) 2,5 éves koráig.

Egyáltalán nem így terveztem, csak így alakult, mindig jó megoldás volt a cici, minden bajra gyógyír, mindig kéznél volt. Egy fog kibújását sem éreztük meg, nem voltak álmatlan éjszakáink a fogzástól szenvedő gyerekkel. Egyet nyikkant, már adtam neki a cicit. :D

Bevált!

És marha egyszerűen választottam el, amikor már tehernek éreztem a szoptatást, akkor közöltem vele, hogy már nincs anya mellében tej. És megértette. Helyette adtam neki kakaót.

2016. ápr. 18. 11:42
 24/24 anonim válasza:
Én 5 hete szültem.Sikerült 25kilót felszednem a terhessèg alatt. A kórházban már lement 8 kiló.Amióta itthon vagyok további 8 távozott már!:) Pedig különösebben nem tettem érte semmit,csak mégjobban odafigyelek a táplálkozásra a tejcsi miatt.Ilyenkor nem is javasolt edzegetni még.
2016. ápr. 19. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!