Van olyan anyuka, aki szülés után vékonyabb lett mint előtte volt? A szoptatás alatt fogytatok?
Figyelt kérdés
Még nem aktuális a dolog :) még csak 25 hkm vagyok, de ugye a remény hal meg utoljára :):):):) Válaszokat előre is nagyon köszönöm!2016. ápr. 17. 19:55
1/24 anonim válasza:
Szoptatás alatt nem nagyon ment, de kb. egy éves korától sikerült fogyni, és 1,5 éves korára a kiindulási súly alá mentem. Munkás a gyereknevelés ☺
2/24 anonim válasza:
Szoptatás alatt csak híztam, pedig a szülés után csak 5 kg maradt rajtam, 12(!) lement egyből a felszedett 17-ből (ilyen sok víz volt rajtam).
3/24 anonim válasza:
kérdező, te mennyit híztál eddig? én most 18 hetes vagyok, és -4kg-nál járok, mondjuk én duci is vagyok, de azért érdekel más tapasztalata is :)
4/24 anonim válasza:
Egy közeli ismerősöm (nem tudom, hogy hány kg) , viszont látszott, hogy meglehetősen testes asszony. A szülés után viszont rá sem lehetett ismerni, annyira lefogyott. Ránézésre legalább 20 kg-t fogyott, tényleg elképesztő volt. Szóval nincs lehetetlen!
5/24 A kérdező kommentje:
6,5 kg híztam de soha sem voltam egy nádszál :) Egyebként az eddigi hízásommal meg vagyok elégedve :) védőmőm is megdicsért.
2016. ápr. 17. 20:17
6/24 anonim válasza:
Én csak 2 hétig tudtam szoptatni. 2 héttel a szülés után annyi voltam, mint a terhesség előtt. Azóta fogytam egy pár kilót. Terhesen próbáltam egészségesebb étrenden lenni, mint a terhességem előtt és folytatni akartam, eleve (nyilván a baba miatt is) de az emésztésem miatt váltottam így gondoltam hasznát vehetem még, fél éve szültem és most 4 kg-val könnyebb vagyok. (168 centihez 65-el kezdtem a terhességet, most vagyok 61 kg.)
Pedig én aztán mindent ráfogtam a genetikára, tévedés volt.
7/24 anonim válasza:
30 kgt hiztam terhesség alatt a kórházban lement 18 kg.. Most lesz 1 éves a kislányom és még 3 kg plusz van rajtam amennyivel kezdtem. Lusta vagyok és szeretek enni 😃
8/24 anonim válasza:
Én 30 kilót híztam terhesen,most 32-vel vagyok könnyebb.A nagy része lement magától,az utolsó kb 10 kilót kellett ledolgozni.1 éves korára volt még rajtam a 10 kiló felesleg,2 éves korára már nem.
9/24 anonim válasza:
Én sem vagyok egy nádszál alkat, soha nem is voltam az. 17 kilót szedtem fel és 7 ment le a szüléssel. 6 hónapos a babám és eddig 24-et fogytam. Oda figyelek viszont, hogy ne egyek sok szénhidrátot. A tejcsihez leginkább folyadék kell, eddig csak anyatejes volt a babám. Szóval ha nem hallgatsz arra, hogy jaj sokat kell enni, mert nem lesz tejed, akkor sikerülni fog hamar leadni, sőt. Hatalmas segítség, hogy napi 500 kalóriát éget egy nap a szoptatás.
10/24 anonim válasza:
átlagos alkat voltam, most 6 héttel a szülés után sovány alkat vagyok, pocakkal. életemben ilyen rondának nem láttam magam még...valamelyik alkathoz kell fogynom/izmosodnom, még nem döntöttem, melyik legyen:) nem szoptattam, 1.naptól tápszeres. 14 kg-t híztam, 28 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!