Van olyan anyuka, aki szülés után vékonyabb lett mint előtte volt? A szoptatás alatt fogytatok?
Figyelt kérdés
Még nem aktuális a dolog :) még csak 25 hkm vagyok, de ugye a remény hal meg utoljára :):):):) Válaszokat előre is nagyon köszönöm!2016. ápr. 17. 19:55
11/24 anonim válasza:
én telt vagyok. fogytam a terhesség végére. mikor a korhazbol kijottem már -14 kg ban voltam a kezdeti sulyomhoz képest. viszont terhesség utan mindet visszahiztam...
12/24 Betu válasza:
Én vékonyabb lettem! Kb. a leànykori alakomat kaptam vissza. Màr a kórhàzból úgy jöttem ki, hogy amiben bementem lógott rajtam nagyon. Ehhez viszont azt hozzàtenném, hogy terhességi cukrom volt szóval keményen kellett diétàznom, én emiatt fogytam le. A szoptatàs nem sokat szàmít nekem. Még annyi, hogy most egy pàr kiló rám jött, de még így is vékonynak mondanak. Ja az egész vàrandósàgom alatt 7 kg híztam.
13/24 anonim válasza:
20 kilot hiztam terhesen, most 7 honappal szules utan 25-tel vagyok kevesebb. Az elso let honapban ment le 16 kilo a tobbi a maradek 5- ben. Jah es azota is szoptatok.:)
14/24 anonim válasza:
19 kilot hiztam, -6-tal jottem haza a korhazbol, majdnem 4 kilo ebbol a gyerkoc. Sose hittem, hogy lemegy valaha ez sok felesleg. 1 eves koraig szopiztattam, utana jatszoterezes, sok kinti jatek, majd ujbol dolgozok, bolcsi utan estig egyutt. Nem a kaja a legfontosabb. 20 honap alatt -21 kilo. Tehat van remeny, csak nem azonnal kell varni a csodat. Bar van, aki szerencses alkat. 😃
15/24 anonim válasza:
12 kg-ot híztam terhesség alatt, szülés után pár héttel már a kezdő súlyomnál voltam, majd további 8 kg ment le 5-6 hónap alatt. Olvadtak a kilók, míg kizárólag szoptattam.
16/24 anonim válasza:
58 kiloval lettem terhes, 70 - el szultem, 63 - al jottem ki a korhazbol.
Szoptatok, most 9 honapos es 56 kg vagyok. Tehat kevesebb mint a terhesseg elott.
17/24 anonim válasza:
60 kilosan lettem terhes, 25 kilot hiztam. Kb 12 kilo jott le rolam, mikor kijottunk a korhazbol. A gyerek ket eves korara sulyosan sovany voltam, 49 kilo, kellett ujra egy ev, h vhogy kinezzek. Most 62 kilo vagyok, jelenleg hat hetes terhes, kivancsi vagyok, h most hogy alakul majd.
18/24 anonim válasza:
Én vékonyabb lettem. 57 kilóval lettem terhes, 67-el mentem szülni. A szülés után négy héttel értem el a kezdő súlyomat, majd a szoptatás alatt lementem 53 kilóra. Ez nem tűnik extrém fogyásnak, mégis valahogy csont és bőr voltam, 34-es méretű ruhákat kellett beszereznem. Rájöttem, hogy a gyerek az izmot "ette le" rólam, szörnyen néztem ki. A szoptatás végére visszanyertem az 57 kilómat,de sportoltam is, mert vissza kellett szereznem az izmaimat.
19/24 anonim válasza:
Kb. 90 kg-os ismerosom 10 kg-ot fogyott elso terhessege alatt (mindennapos hanyas kisereteben) es 10-et a masodik terhessege alatt, ugyanugy mindennapos hanyas kisereteben a terhesseg elejetol a vegeig. Nem hiszem, hogy nagy orom lehetett...
20/24 anonim válasza:
A szoptatás alatt fogytam, de nagyon durván. viszont ahogy abbahagyta, hiába bármilyen diéta, most már gyógyszer is, visszahíztam szülés előtti súlyomra :o alig pár hónap alatt :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!