Felelőtlenség fogadott nőgyógyász nélkül szülni?
39 hetes vagyok, a fogadott dokim most közölte, hogy akkor ő nem lesz két hétig... Egy nagy rakás pénzt hordtunk hozzá, és nem egészen ezt vártam tőle. - Tudta jó előre, hogy nem lesz itt a szülés várható időpontjában.
Szóval én megfizettem a tanulópénzt, és ügyeletesnél fogok szülni.
A legjobbat akartam a babámnak, nyugalmat, biztonságérzetet, de csak egy kőkemény tapasztalattal lettem gazdagabb.
Szia!
Én nagyon sokat érdeklődtem, milyen orvosok vannak az itteni kórházban. Sajnos elég sok rosszat is hallottam, első kézből. Akkor én úgy döntöttem, nekem nem mindegy , kinél szülök. Tudom, hogy bárkinél előfordulhat orvosi műhiba, de inkább ha lehet, tudok választani, ne annál szüljek ugyan már, akiknél többször is előfordult!!
Igen, én fizetek inkább, de teljesen elégedett vagyok az orvosommal, bármikor elérhető, alaposabb, felkészültebb, mint eddig bármelyik, akinél jártam. Ami a legfontosabb: teljes bizalmammal bír, biztonságban érzem magunkat nála! Én ezért fizetek.
Mi egyfizetésből élünk, az sem sok, de valahogy kinyögjük az orvos díját. Számomra az orvosi viszony egy bizalmi kapcsolatot jelent, és itt a nyugalmunkhoz ez szükséges elem.
Barátnőm nemrég szült, ő nagyon sok rossz példát látott az előző szülése idejében, szerinte a gyermek és az anya élete az orvoson múlik, leginkább a szülőágyon, nem pedig előtte, és ha plussz pénz kell ahhoz, hogy HA úgy alakulNA, életet kell menteni, akkor megéri egy orvosnál lehoronyozni.
Én hiszek neki, logikus is.
Szia. Én nem fogadtam orvost, és nem bántam meg. A környezetemben lévő kismamák arról panaszkodtak, hogy 9 hónap alatt egy csomó pénz fizettek a dokinak és vagy nem ért oda időben, vagy szabadságon volt, sőt az egyik doki közölte a betegeivel, hogyha hétvégén szülnek akkor ő nem tud bejönni. Én kifogtam egy szuper dokit, és nagyon rendes volt velem. Utólag se adtam neki pénzt, de nem is várta el.
Persze biztos vannak rossz tapasztalatok is, de manapság egyre többen vannak azok akik nem fogadnak orvost. Egyébként is a szülésznő csinál mindent. Ha már valakit meg akarsz fogadni inkább akkor szülésznőt fogadj.
Üdv, 10 hetes kislány anyukája
Szia.Nekem sincs fogadott orvosom.Tőlem is már kérdezték többen is kinél fogok szülni.Mondtam az ügyeletes dokinál,hiszen azért van ott,az a dolga,azért tett le orvosi esküt.Nekem nagyon fura,hogy kijelentik igen elválom de a szülés "50ezer"...na ne..
Az én orvosom nagyon rendes,akihez járok,elmond mindent,szülést már nem vezet,én meg nem fogok azért fizetni senkinek,hoyg a szülésemet levezesse több 10ezerért..Ez az én véleményem erről :)
Minden jót:)
34hetes kismama
De sajnos komolyan gondoltam!
Addigaz ember nem fogja fel, amíg a környezetében történik!
Szóval, sokan hagynak meghalni, hidd el, de kívánom, hogy senki ne tapasztalja meg!
De nem vagyok dilinyós, nem azért írtam az előző válaszomat, mert nincs valóságlapja, a hangnemeden változtatni kellene egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!