Természetes szülés vagy császár? Pusztán kíváncsiságból?
Nem állok szülés sem császár elott addig meg van 2-3 év ! Nem is tervezem h majd én akarok választani
De érdekelne mindkettőről ellen és mellette mi szol
Sok vita van h aki császáros azt lenézik akkor is ha maga választotta akkor is ha nem , pedig szerintem senkinek semmi joga bírálni a másik döntését
Biztos mindkettőben van jó és rossz! Mik azok? Tapasztalatokat várok, de semmi vita, felnőtt emberek módjára!!! Köszi előre is(?)
Szia
Szerintem olyan utálatos ilyet kijelenteni de ne is bánd h császáros
Tényleg a pici a fontos de megis csak a magunk egészsége is számít hogy utána mit kell fel dolgoznunk milyen fájdalmakat stb mivel utána jó kell legyen az egészségünk h a picivel tudjunk foglalkozni :)köszi h írtál!
Sajnos nekem nem volt valasztasi lehetosegem, mivel ikreket vartam, es koraszulottek lettek. En hamar tulvoltam a csaszaron, semmi komplikacio nem volt. Nyilvan kozvetlenul a mutet utan es par napig meg fajt a heg, de mutet utan 1 hettel mar vezettem.
Ha valaszthattam volna, akkor termeszetes uton szultem volna, de sajnos nem igy tortent. Megertem azokat a noket is, akik maguk valsztjak a csaszart, m nem akarnak ugymond tonkremenni ott lent. Kivetel nelkul az osszes ferfi ismerosom - es eleg sok van - azt mondja, h a no nem lesz a regi szules utan ott lent. Hiaba izom, de akkor is kitagul, es sok ferfinek ez zavar. Szoval, ertheto.
Azt meg abszolut idiotanak tartom, aki lenezi a csaszarosokat. Megis milyen alapon?! Eleve nem ertem azt, h hogy lehet lenezni vkit, akik igy vagy ugy eletet adott egy gyereknek...
En sem ertem , van eleg sok maradi akinek nem anya az anya ha csaszarral hozta a vilagra a gyermeket..
Van aki megszuli termeszetes uton, megis rossz anya nem hinnem h erre kellene azt alapoznI. Akik valasztjak azok azert teszik peldaul mert fintos a baba mellett a hazas elet. Es az anya az nő is egyben. A picinek is jot tesz.ha boldog szulok mellett nonek fel... amugy latszik a heged?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!