Császármetszésnél volt akinek nem jól adták be az érzéstelenítőt? Sajnos nekem igen.
A kolléganőm menyének. Ő el is ájult a fájdalomtól közben. Valószínűleg soha többé nem fog szülni, olyan szinten traumatizálta a dolog, ahogy egyébként a férjét is.
Természetesen az orvos utána kidumálta a dolgot, pedig egyértelmű, hogy el kellett volna altatni. Az anyám nőgyógyászati műtősnő, tőle tudom, hogy nincs olyan, hogy nem altatnak el, ha nem áll be a spinál. Illetve van, de ha ez előfordul, akkor a doki(k) perelhető(k), mert kötelességük lett volna elaltatni.
Az első szülésemnél, 6 évvel ezelőtt (SOTE I.).
Sürgősségi császár volt (fertőzést kaptunk, belázasodtam, veszélyben volt a baba).
Este 8-kor nem jött már be a saját orvosom, az ügyeletes műtött.
8-szor szúrt meg, mire eltalálta a gerincvelőt, de csak féloldalasan sikerült. Ez viszot csak vágás közben derült ki, mert a másik oldalt ellenőrizték csak.
Végig üvöltöttem a műtétet, amint elvágták a köldökzsinórt, azonnal el is bódítottak.
Rettenetes élmény volt, hetekig nem tértem magamhoz, évekig hallani sem akartam újabb babáról.
A kisebbik tegnap volt 1 éves, másik kórházban született, simán ment az érzéstelenítés és a műtét is.
#6 vagyok.
Te mikor szültél, kérdező?
A nagyobbik 2 éves volt, amikor először tudtam remegés nélkül arra gondolni, hogy talán még egy gyerek... Nem véletlenül van több, mint 5 év a fiúk között....
Lassan 10 hónapja. Vèdekezünk is ezerrel...
De mègis,ahogy közeledett a 2. szülès időpontja nem paráztál nagyon?Vagy megbeszèlted a dokival,hogy altat azonnal,ha gáz van, ès ez megnyugtatott?
A napokban gondoltam bele,hogy mi lenne,ha újra terhes lennèk,ezèrt a sok kèrdès.Arra jutottam,hogy egyenlőre a gondolatától is rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!