Császármetszésnél volt akinek nem jól adták be az érzéstelenítőt? Sajnos nekem igen.
#6 vagyok ismét.
Nagyon nehéz volt a második terhességem, sokat betegeskedtem, nem nagyon foglalkoztam a szüléssel a 9 hónap alatt (meg persze ha van egy óvodásod már, egész más a helyzet, mint amikor az elsőt várod).
Egy darabig gondolkodtam benne, hogy kórházon belül váltok orvost, de aztán végül másik kórházban (SOTE II.) szültem, és nem bántam meg.
Amikor vártunk a program császárra az előkészítőben, szabályosan ugrált alattam az ágy, annyira remegtem a félelemtől, de szerencsére én voltam az első, és kifogtam egy tündérszuper aneszteziológus dokinőt, akinek azóta is áldom a nevét, rengeteget segített, hogy jó élmén legyen a műtét. "Érdekes módon" ő elsőre eltalálta a gerincemet, és extra gyorsan regenerálódtam a műtét után (pedig egyáltalán nem vagyok fitt). Sokat 'szépített' ez a második élmény az első emlékén, kicsit felül/átírta a korábbi borzalmakat.
Nem lesz több gyerekünk, de nem emiatt, hanem mert idén már 40 éves leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!