Szerintetek ebből császár szülés lesz?
Figyelt kérdés
18-22-32hetes ultrahangokon mindig farral volt a babám..ezért is csak 80-85%ra mondanak csak kislány.. És meg mindig érzem hogy úgy van és nagyon felek hogy nem fog megfordulni.. Természetes úton szeretnem szülni.. En is far fekvéssel születtem de anyukámat nem császároztak mert en mar az ötödik gyereke vagyok de nekem ő lesz az első és nagyon felek ettől!! Másnál is volt ehhez hasonló ??2016. ápr. 12. 10:54
11/11 anonim válasza:
Anyosom a Paromat es a Hugat is normal uton szulte pedig mindketten farosak voltak.es Anyosom nem egy nagydarab no.olyan 160 magas es kb 50 kilo.parom pedig 3,5 kiloval szuletett.
Orvos fuggo is,es persze meg sokminden mas is szamit.
Beszelj az orvosoddal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!