Programozott császármetszés előtt "hagynak" vajúdni faros baba esetén?
Google... Ettől okosabb lettem tényleg.
Én farost szültem, gond nélkül, mint rajtam kívül ezren... Csak a szar doki küld egy problémamentes faros babát császárra. Ez a vélemény alakult ki bennem 3 gyerek után.
nekem volt fogadott dokim, a babám faros volt és tudtam már hetekkel korábban, hogy császár lesz. Úgy szültem, hogy mikor beindult (38+3 hétre), éjjel bementem 2-re, reggel 8-kor jött a dokim, addig hagytak vajúdni, utána vizsgálat (2 ujjnyira tágultam), utána irány a műtő. Nem tudom, ez progis császár volt-e. 2 és fél hónapja történt.
(A)
13:05-ösnek.
Mivel nincs fogadott dokim csak egy beutalóm a kórházba,ezért az fog műteni aki éppen bent lesz,a doktor személye lényegtelen tehát,a műtét így is és úgy is egyformán zajlik.
Kérdeztem,érdeklődtem a terhesgondozást végző orvosoknál hisz itt nem találom meg majd a konkrét választ de ahogy lenni szokott mindenki mást mond.
A személyes tapasztalatokr vagyok kíváncsi...!
Nem orvosi szakvéleményre....
Ha nekem mint laikusnak azt mondja egy orvos hogy a császármetszés biztonságosabb akkor nem fogok ellenkezi nekem a lényeg hogy mindketten egézségesek legyünk:-)
Aki a kérdésre válaszolt annak köszönöm!
Jó hülyék válaszoltak neked persze TISZTELET A KIVÉTELNEK! :p
Amúgy meg lehet, hogy a 3 gyerekes anyukának a 3. gyereke volt faros (vagy a 2.) akkor már persze, hogy megpróbálják császár nélkül de a kérdezőnek gondolom az első babája lesz. Mindegy...
Nekem nincs személyes tapasztalatom de a gyerekégyon mellettem fekvő kismama progis volt és nem hagyták vajúdni hanem egy megbeszélt időpontban ment be és még aznap elvégezték a műtétet de neki fogadott dokija volt. Szerintem nem fogzs vajúdni de egy 1-2 napig biztosan "nézegetnek" majd a kórházban. És tudd meg, hogy irigyellek! :) Én 16 óra vajúdás után császárral szültem pedig ki is tágultam teljesen csak a baba nem tudott lejönni mert nem jó helyen tartotta a kezét. Ezt hívják szívásnak.
14 hónapos anyuka
Én is ma tudtam meg, hogy császározni fognak, mivel négyszer van a gyerek nyakára tekeredve a köldökzsinór. Tökre sajnálom, már annyira készültem lelkileg a szülésre és úgy vártam. Persze a gyerek és az én életem és egészségem az első, de akkor is. Szomorú vagyok.
de egyébként a kérdésre válaszolva: a programozott császár azért programozott, mert meg van beszélve, hogy mikor fog történni- így elvileg nem hagyják vajúdni az anyukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!