Történetek a szülés alatti széklettel, vizelettel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Valaki tudna mondani tapasztalatokat illetve törtèneteket mesèlni hogy hogy oldódik meg a pisi, kaki vajùdás ès szülès alatt? Kiváncsi vagyok, mert ezen is gondolkozom ès ez ugye az a ciki tèma amiről nem illetve nem szivesen mesèlnek az anyukák. Megköszönnèk pár jótanácsot, mesèt :)
7hkm
2016. márc. 30. 12:55
31/34 anonim válasza:
Én mindkétszer kaptam beöntést, de mire megszültem 12 óra múlva, bekakiltam közben. Csak letörölték és kész, másodszorra az utolsó nyomásnál ment pisi, kaki is. Engem nem zavart, de az nagyon, hogy mi van, ha a baba olyan lesz elkap valami fertőzést. Tudom butaság, de mindenki gondol ilyesmikre. Az viszont nagyon kellemetlen volt, hogy a férjem előtt bekakiltam, bepisiltem. Szerintem a mai napig úgy gondolja, hogy én nem éreztem és tapintatból nem is mondta soha. Pedig tudom, éreztem. Kellemetlen volt őelőtte.
32/34 anonim válasza:
Itthon pisiltem utoljára, a kórházban kaptam beöntést, elmentem utána kb. 3-szor wc-re, ennyi. Utána meg nem jött semmi.
33/34 anonim válasza:
Nekem előtte volt beöntés. Ahhoz képest h mennyi rémhír terjed róla nem volt vészes! Valahol örültem is neki mert az utolsó napokban nem nagyon ment a nagy wc zés. Szépen kijött aminek kikellett jönni az a lényeg :) a vajúdáskor pedig akkor kellett pisilnem mielőtt jött a kitolás rész, asszem 2x is hozták az ágytálat v mit és abba pisiltem. Így kissé megalázónak tűnik de akkor ez volt a legkisebb bajom, sőt örültem h sikerült mert ha nem akkor katétert raktak volna föl attól meg jobban féltem mint a szüléstől. Én azt mondom ami a szülőszobán történik ott is marad, nem kell szégyenlősködni meg félni h jaj ez meg az ciki lesz, felesleges. Örülsz h túlvagy rajta.
34/34 anonim válasza:
1 perces fajasokkal meg kimentem wcre. Azt hiszem ketszer pisiltem, egyszer voltam nagywcn. Szules kozben biztos vagyok hogy nem jott semmi. Nem kaptam elotte se beontest se kupot :) Nem kell aggodni, altalaban a vajudas alatt kijon ami kell, de ha nem, akkor a dolgozok lattak mar ilyet, meg te ugysem ezzel fogsz foglalkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!