Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Történetek a szülés alatti...

Történetek a szülés alatti széklettel, vizelettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Valaki tudna mondani tapasztalatokat illetve törtèneteket mesèlni hogy hogy oldódik meg a pisi, kaki vajùdás ès szülès alatt? Kiváncsi vagyok, mert ezen is gondolkozom ès ez ugye az a ciki tèma amiről nem illetve nem szivesen mesèlnek az anyukák. Megköszönnèk pár jótanácsot, mesèt :)

7hkm

2016. márc. 30. 12:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Tolófájásnál jött ki belőlem valami vízszerű,de hogy maradék magzatvíz vagy pisi volt-e azt nem tudom,ahogy azt sem,hogy kaki jött-e.Baba előtt 10 órával kaptam beöntést,így bármi előfordulhatott,de nem igazán érdekelt sem ott,sem azóta :) láttak már ilyet,természetes dolog.
2016. ápr. 9. 21:03
 22/34 anonim ***** válasza:

Nekem indított szülésem volt. Tágító bogyóval és burokrepesztéssel. Beöntésem nem volt, de előtte az izgalomtól állandóan wc-re jártam. Mivel sok magzatvizem volt, a repesztés után is folyamatosan folyt. Én labdán ültem, arra rakta a szülésznő az összehajtogatott lepedőt és kérésre cserélgette, mert hát bizony hideg lett. Meg a férjemet küldözgettem 3-4x a takarítónőért, hogy törölje össze a kifolyt mindent. Talán 2x voltam pisilni 6 órás vajúdás alatt, a többi mind a labdán és a padlón landolt. Bár kaki nem volt.

Mikor ott vagy nem igen érdekel, hogy mi más jön még ki, csak szabadulni akarsz. Én mindent természetesnek vettem. Szülés utáni 2. napon volt rosszabb mikor alig értem már el a wc kagylót és ment a betétre, az ülőkére, a lábamra. De ezek is elmúlnak egyszer, ez mind vele jár ha hüvelyi úton szülsz. Ráadásul edzi a lelked arra mikor majd a gyerek össze-vissza pisili,kakilja magát akár nyakig is.:)

2016. ápr. 9. 22:18
 23/34 anonim ***** válasza:

Èn kaptam beöntèst, úgyhogy széklet nem jött egyáltalán a kitolásnál.

Pisilni kijártam, amíg nem kaptam epit. Onnantól az utolsó 4 órában àgyhoz voltam kötve, pisit egyszer kitolás elött lecsapolta a vèdönö. Szülès utàn 2 órával - ahogy kiment az epi hatása - pedig már megint magamtól mentem ki pisilni.

2016. ápr. 9. 22:20
 24/34 anonim ***** válasza:
Szerintem pisi volt, székletet nem tudom, nem vettem észre, de nem tartom kizártnak, mivel indítani akarták a szülést, ezért előtte kaptam beöntést, végül mégsem indították és csak másnap szültem, újabb beöntést nem kaptam, viszont picit ehettem...szóval lehetséges
2016. ápr. 9. 23:58
 25/34 anonim ***** válasza:
Mivel végig ittam a vajúdást, így volt minek kijönni. Vajúdás közben kumentem pisilni, kaka még a legelején reggel volt. Kitolási szakaszban éreztem, hogy egy fájásnál bepisiltem, kellemetlen volt a férjem elött. Mikor jön ki a baba mindent kiürít! Van aki hány is kitilás közben.
2016. ápr. 18. 18:30
 26/34 anonim ***** válasza:

Nekem a beöntés volt nagy félelmem.

Beértünk a kórházba, 5-6 ujjnyira ki vagyok tágulva, 3-4óra múlva meg lesz a baba.

Kérdeztem, h kapok beöntést? Mondta, h ilyenkor már nem, mert ahhoz már nagyon ki vagyok tágulva, lehet a wc-n ülve akarva/akaratlanul nyomnám a gyereket is.

Szülőasztalon feküdve vajúdás közben szóltam, h pisilnem kell. Ők meg rezzenéstelen arccal, h nyugodtan pisiljek, van alattam egy tál, ilyenkor már nem mehetek ki. Nagyon furcsa volt 😃

Aztán az egyik nyomásnál éreztem, h jön egy kis magzatvíz meg egy pici kaka. Picit kellemetlenül éreztem magam emiatt, de hamar elmúlt ez az érzés mert jött a fájás és nyomni kellett...

Végül sürgősségi császár lett a vége.

Amikor felébredtem furcsa volt, h nem kell pisilnem... a fene sem tudta h katétereztek! 😃 Csak mikor jött a nővérke és emelte a zacsit, meg h igyak-igyak-igyak...

Aztán másnap reggel kivették amiből szó szerint semmit sem éreztem!

2016. ápr. 19. 02:49
 27/34 anonim ***** válasza:
Tolófájásoknál már nem éreztem és bepisiltem, kaptam katétert...Beöntést kaptam szülés előtt, a széklettel nem volt gond, üres volt a gyomrom :)
2016. ápr. 19. 14:56
 28/34 anonim ***** válasza:
44%
Itt senkit nem "mostak " ki előtte ?
2016. jún. 3. 19:54
 29/34 anonim ***** válasza:
Beöntèst nem kaptam pedog szerettem volna ha kapok a fene tudja mièrt... :) èn annyira leblokoltam testileg se pisi se kaki nem jött nem hogy szülès utàn mèg 2nap múlva sem a kaki.... sajnos szèl az igen de olyanokat nyomtam hogy csak na de visszatartani nem tudtam.... :) màr hashajtót kaptam de semmi mikor hazaengedtek minket be sem ültünk a kocsiba mondtam fèrjemnek taposson a gàzra mert besz....rok....😂 2napig 3x wcre jàrtam.... de olyan megkönnyebbülèst èreztem...
2016. jún. 3. 20:57
 30/34 anonim ***** válasza:
Első szülésemnél kaptam kúpot (itt az a "protokoll"), és nem volt kaki a kitolásnál, pedig majdnem 10 órával a kúp után jutottunk el a kitolásig. Igaz, itthon hasmenésem volt szülés előtti napon, szóval lehet, hogy emiatt is. Pisi sem volt, kijártam a végéig, a tolófájásoknál már nem volt pisi. Második szülésem programcsászár volt, a szülésznő elfelejtett beöntést adni, és mint utóbb kiderült, ennek ellenére nem volt kaki. A 3. szülésemnél meg kúpot felejtettek el adni, akkor kérdeztem már rá, mikor brutális fájásaim voltak. Akkor azt mondta a szülésznő, hogy már nem ad, ha jön kaki, hát jön. Kaki nem jött, viszont kétszer is összepisiltem magam, ráadásul egyik alkalommal az után, hogy kimentem pisilni. Szerintem ne aggódj ezen, ott és akkor nem fog érdekelni. Engem is totál hidegen hagyott a pisilés, a doki viccesen megjegyezte, hogy úgy látja, nem sikerült mindent kipisilnem, nevettünk egy jót, és kész, kb. ennyire édekli a személyzetet ez az egész. Ha próbálod az esetleges "balesetet" humorral venni, akkor szerintem sokkal jobban jársz. :)
2016. jún. 3. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!