Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért fura, hogy nem volt...

Miért fura, hogy nem volt apás a szülés?

Figyelt kérdés

A vajúdás egy részénél bent volt, aztán közös megegyezéssel kiment, és csak akkor jött vissza, mikor meglett a babánk, én pedig már be voltam takarva.

Mikor kérdeztek mások a szülésről, sokan meg voltak ezen lepődve, hogy pont a kitolásnál nem volt bent. Nekünk így volt jó. Van még, akinek nem volt bent a párja, mert így egyeztek meg?

2016. márc. 29. 11:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én Férjem sem volt bent.Első gyereknél kórházba érkezés után vajúdás alatt kint sétálgattam vele a váróban egy darabig,majd egyedül mentem a szülőszobára.

Második gyereknél már bent feküdtem a kórházban amikor kezdődött a buli.Szülőszobáról telefonáltam neki hogy Jöjjön be mert szülök :) De ekkor is a váróban várta hogy kivigyék megmutatni neki a babát.

Nekünk így volt jó,sokan furcsállják.De mi sem szólunk bele hogy más meg apás szülést szeretne.

2016. márc. 29. 17:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyaltalan nem fura. En sem akartam, hogy a parom bent legyen velem. Amikor az idejet ereztem szepen elkoszontem tole, hogy akkor most kell egy kis baba-mama ido. Mi igy beszeltuk meg. Egyreszt azert mert o nagyon panikolo tud lenni is a hatam kozepere nem kivantam, hogy meg erte is aggodjak. A masik, hogy a vaginamat meg veletlenul se lassa maskepp, csak baba nelkul. Neku ez nen lett volna problema (allitasa szerint), de engem zavart volna, amit viszont megertett. Nekem anyukam volt bent velem es nem bantam meg, o mar atesett egy nehez szulesen velem, szoval pontosan tudta mire szamithatok. Bar nem tervezunk masodik babat, de masodjara sem csinalnek mashogy semmit sem. 26N
2016. okt. 29. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!