A vajúdás egy részénél bent volt, aztán közös megegyezéssel kiment, és csak akkor jött vissza, mikor meglett a babánk, én pedig már be voltam takarva.
Mikor kérdeztek mások a szülésről, sokan meg voltak ezen lepődve, hogy pont a kitolásnál nem volt bent. Nekünk így volt jó. Van még, akinek nem volt bent a párja, mert így egyeztek meg?
Mi is így egyeztünk meg, végül is benn maradt. Szerintem az a lényeg, hogy addig volt benn, amíg ez mindkettőtöknek jó volt. Visszájára is elsülhet, ha valaki nem jól méri fel a helyzetet. Inkább legyen kint, mint hogy utána esetleg megváltozzon a hozáállása veled szemben.
2016. márc. 29. 11:32
2/12 anonim válasza:
Tulajdonképpen ezt miért kell másokkal kitárgyalni? Ez kettötök ügye és nem tartozik se, ismerösökre, sem rokonokra.
2016. márc. 29. 11:35
3/12 A kérdező kommentje:
Kérdezték, mert érdekelte őket, én meg válaszoltam, mert nem titok. Magára a kérdésre mi a válaszod?:)
2016. márc. 29. 11:39
4/12 anonim válasza:
Nem fura. Nálunk eléggé evidens, hogy bent lesz a párom, de nyilvánvaló számomra, hogy nem mindenki egyforma... Az se fura, ha egyáltalán nincs ott, kinek mi működik.
2016. márc. 29. 11:51
5/12 anonim válasza:
Nalunk is igy volt es nalunk is furcsaltak, h pont a kitolasnal nem maradt bent.
De nekunk igy volt jo.
Aztan a 2. Nal mar hajlott volna arra, h bent marad vegig, de az elet kozbeszolt es mig en vajudtam es megszultem a kislanyunkat, o otthon szenvedett egy hanyas-hasmenes virussal. :-(
2016. márc. 29. 12:23
6/12 anonim válasza:
Persze, sokan játszák az eszüket, hogy a seggük államtitok. Nem vagytok egyedi esetek.
2016. márc. 29. 12:59
7/12 anonim válasza:
Nem fura. én nem akartam, hogy bent legyen, ő nem akart bent lenni... aztán végül úgy alakult, hogy mégis ott volt, bent maradt... egészen addig, amíg a nagy kapkodásban félre nem lökték szegényt, mert útban volt :( utána már csak kint a folyosón ült kezét tördelve és várta, hogy végezzenek velem.
2016. márc. 29. 13:05
8/12 anonim válasza:
Nekem az a fura, hogy másoknak miért kell beledumálni egy intim dologba, melyhez semmi közük! Ilyet kérdezni sem illik, mert magánügy!
Egyébként nem fura egyáltalán! Ez egy mai divat, hogy az apának kötelező bent lennie, különben kinézik. Nekem ez egyáltalán nem természetes, másnak persze még lehet az, de én nem tartozom közéjük.
2016. márc. 29. 13:26
9/12 anonim válasza:
Nálunk is így volt, vajúdás alatt velem volt majd a kitolásnál kiment és az ajtó takarásából biztatott,tehát csak a fejem látta. Nem vártam el hogy bent maradjon. Én sem szívesen néztem volna meg magam.
2016. márc. 29. 13:35
10/12 anonim válasza:
Nekem ez nem fura. Barátnőméknél is így volt megbeszélve. Nálunk meg fordítva: a férjem a "dúlám", mert ő meg így szeretne részt venni. Szerintem nincs ebben egy egyetemes jó döntés, magatokra vetítve kell nézni, hogy jó legyen. Ne foglalkozz mások véleményével!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!