Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Műtöttek valakit hátsó hüvelyf...

Műtöttek valakit hátsó hüvelyfal előreeséssel szülés után?

Figyelt kérdés

Elég macerás szülésem volt, a fél kórház átvonult a szülőcsatornámon. Végigrepedt a hüvelyem, azt összevarrták. Szervi elváltozás nincs, de álló helyzetben a hátsó hüvelyfal előreesik, emiatt tampont vagy fel se tudok helyezni, vagy ha mégis, akkor idővel kicsúszik.

Az orvosomnak jeleztem. Egyrészt fekve vizsgálva ő nem látta, másrészt mivel orvosi jellegű gondot nem okoz, nem látta indokoltnak a műtétet. A tamponhasználat gondolom neki kevésbé mond bármit is kényelmi szempontból (férfi orvos).

Lassan megyek vissza dolgozni és munkahelyen már nem tudom, hogy betéttel hogy oldom meg ott.

A helyemben ti elvégeztetnétek a műtétet?

2016. márc. 25. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha vállalható kockázattal jár a műtét, és ha anyagilag tudom finanszírozni, akkor vállalnám.
2016. márc. 25. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak a tampon használatban okoz gondot? Mert ha igen,én nem műtetném meg. Ott hegesedés marad hátra,nem is végleges,és azért okozhat zavarokat később másban.

Betéttel is meg lehet oldani minden munkát!

2016. márc. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!