Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan értessem meg a párommal...

Hogyan értessem meg a párommal, hogy még nem szexelhetek?

Figyelt kérdés

3 hete szültem. És ugye a 6 hétben nem lehet szexelni. De a párom nap mint nap rágja a fülem, hogy csináljuk. Aztán meg hozzám vágja, mert h én nem akarok.

Igaz a terhességem vége felé nem nagyon volt már semmi, mert nem is esett jól, meg véreztem is tőle.

Már nagyon rosszul érzem magam emiatt.. :/

2016. márc. 20. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

Konkrétan mit mondogat nap mint nap? És a 6 hétre mit mondott?

"Ott vagyunk már?" ... "Ott vagyunk már?"

Vagy hogy kell ezt elképzelni?

2016. márc. 20. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
többek között az különbözteti meg az állatot az embertől, hogy le tudja küzdeni az ösztöneit
2016. márc. 20. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
huh...hát..én ezt a 6 hétig nem szabad szexelni dolgot kitoltam volna ugy 6 honapra. kozel félév kellett mire nem fájt...az elso hetekben meg kicsordult a konnyem kozbe. persze a férjem nem nyuzsgott ezzel..és abba is hagyta, mikor látta, hogy szivom a fogamat..
2016. márc. 20. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki, hogy a méhlepény helyén egy marha nagy nyitott seb van, ami kb. 6 hét alatt gyógyul be. Ha nem szeretné, hogy esetleg kapj egy jó kis fertőzést, ami miatt (azon kívül, hogy árt az egészségednek) garantáltan hónapokra eltiltanak a szextől, még próbáljon meg kibírni 3 hetet.
2016. márc. 21. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!