Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan értessem meg a párommal...

Hogyan értessem meg a párommal, hogy még nem szexelhetek?

Figyelt kérdés

3 hete szültem. És ugye a 6 hétben nem lehet szexelni. De a párom nap mint nap rágja a fülem, hogy csináljuk. Aztán meg hozzám vágja, mert h én nem akarok.

Igaz a terhességem vége felé nem nagyon volt már semmi, mert nem is esett jól, meg véreztem is tőle.

Már nagyon rosszul érzem magam emiatt.. :/

2016. márc. 20. 18:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Simán elmagyarázni nem tudod? Egyébként fogyatékos a párod, hogy ennyire nincs képben ezzel?
2016. márc. 20. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Csinald oralisan vagy kezzel
2016. márc. 20. 18:30
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Jaj, te jó ég, a férjed de önző...:S Én 2 hete szültem, a férjem minden nap elmondja, hogy mennyire kíván és úgy várja, hogy leteljen a 6 hét.:) És azt is, hogy - bár mi orális szexet azért csinálunk - nagyon várja, hogy behatolás is lehessen. Én is nagyon várom.:)

Szerintem ne azt mondd neki, hogy nem akarod, hanem hogy sajnos nem szabad, pedig te is nagyon akarnád (persze csak ha tényleg igaz:D). És addig foglalkozzatok egymással másként. Nekem a dokim a lelkemre kötötte, hogy jót tesznek a méhösszehúzódások, de be semmi se menjen (ujj, pénisz). Próbáljátok elkezdeni ismét megismerni és megszeretni egymás testét.

2016. márc. 20. 18:39
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Hát én nem ismerem a párodat,de alapesetben elég lenne az,hogy nem,nem szeretnéd,és ő sem,mert komoly egészségügyi következménye lehet rád nézve.

Ha valamiért ez nem érthető,akkor sok ötletem nincs.esetleg részletesen is elmagyarazhatod neki au előbbit,ha nincs értelmi fogyatékossága,ezt már megértheti.

De az,hogy a terhességed alatt sem értette meg,a vérzés ellenére,nem sok jót jelent...

2016. márc. 20. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt próbáltad már, hogy közlöd vele, hogy a gyermekágy 6 hétig tart, és addig tilos a szex?
2016. márc. 20. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Amikor oda kerül a helyzet, a nyelvedet a szájpadlásodhoz nyomva alkoss egy N hangzót, majd tedd utána, hogy em. Menni fog, hidd el.
2016. márc. 20. 18:59
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Ennyire aluliskolázott? Többet kéne olvasnia. Esetleg...

Amúgy van más módja is ennek, nem szükséges a behatolás, de elgondolkodnék azon, hogy milyen embernek szültem, ha nincs benne elég intelligencia, empátia, türelem.

2016. márc. 20. 19:10
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Mond neki, hogy oké, lehet, de ha egészségügyi gondot okoz, akkor Te kórházba mész, a pici az övé pár napig, és utána még minimum 6 hét nuku. Szóval válasszon, kussol még 3 hétig, vagy vállalja a kockázatot?

A kérdés persze költői lenne részemről, alapvetően meg van a véleményem a férjedről.

2016. márc. 20. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Előttem már leírták, de keressen rá a google-ben hogy 6 hétig kell várni különben komoly gondok lehetnek ami ahhoz vezet hogy még pár hétig nem lesz szex a 6 héten túl is...

Végső esetben hívja fel a dokidat aki elmagyarázza neki.

2016. márc. 20. 19:23
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Többiek mindent leírtak.
2016. márc. 20. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!