Milyen emlékeitek vannak a gerinces érzéstelenítő beadásáról, illetve az azt követő pár óráról?
Hetfon volt. nem fajt a beadas, a doki vegig beszelt hozzam es magyarazta, mit csinal.nekem hatott, nem ereztem csak rangatast. kicsit bepanikoltam, mert tul profi volt mindenki (gyors, utemes, ijesztoen), a ferjem tartotta nekem az oxigenmaszkot, amit adtak. Akkor jobb lett minden.:)
ami rossz elmeny, fekszem 6 orat a szobankban ugy, hogy ekg, vernyomasero, infuzio van ramkotve, kateter es fecskendo log belolem. Az oxitocin miatti fajasok se jok.:) Es a babat a ferjem csak mellenk fektetni tudja. Meg se tudtam fogni. De aztan felkeltem es minden szep lett.
Előtte 9 órát vajúdtam. Nem fájt, megkönnyebbülés volt.
Az azt követő pár órával kapcsolatban elsősorban azt tanácsolom, ne nézd meg a lábad, amíg nem érzed. Szörnyű :)
Egyáltalán nem éreztem a beadását, pedig 2 alkalommal is kipróbálhattam.
Jó volt, hogy hallhattam a picimet felsírni, láttam, a szülésznő a vállamhoz tette, amíg a dokik összevarrtak.
Az őrzőben a hatása fokozatosan ment ki, rossz volt, hogy nem tudtam felkelni a picimhez. Csak megmutatták, aztán vitték is el, mert este született. Csak reggel láthattam újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!