Milyen emlékeitek vannak a gerinces érzéstelenítő beadásáról, illetve az azt követő pár óráról?
Jaj, ez nem hangzik túl jól! :(
És az altatás milyen volt?
Hatalmas megkönnyebbülés volt...
Az influenza elleni oltás sokkal jobban fàjt, mint a gerincbe a szuri.
Nekem nem volt rossz, hogy nem tudtam mozgatni a lábam, tudtam, hogy ez vele jár. Nem fàztam, nem remegtem.
Ciki vagy nem, én bizony elaludtam, mikor megkaptam, végigszundikáltam, ahogy kiveszik a picikémet :-) Nagyon elfàradtam előtte.
Mikor kiment a hatása akkor fel kellett kelni, na az magyon fàjt. De kibírható.
Vajúdtam előtte kb. 10 órát és 2 tolófájás között adták be, így gyakorlatilag nem is emlékszem, hogy fájt volna az injekció. Utána hatalmas megkönnyebbülést éreztem, műtét közben beszélgettem az orvosommal és szülésznőmmel, majd ahogy lemosdatták a babát, már hozták is megmutatni, míg engem befejeztek. Az őrzőben ismét egyből jöttek a babával, mellre rakták és hármasban tölthettünk egy kis időt.
Utána nem volt kellemes a 12 óra fekvés és ahogy ment ki az érzéstelenítő hatása, de próbáltam aludni.
Nekem nagyon jó élmény volt, hogy ébren lehettem a műtét során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!