Aki gátvédelemben szült meddig tartott a kitolás, kb, hányadik nyomásra lett meg a baba? Mik a tapasztalatok?
Az elso gyereknel gatvedelemmel majd egy ora volt a kitolas. Egy ideig nem voltak eleg erosek a tolofajasok, utana meg nagyon erosek voltak, de ugye a gatvedelem miatt csak fokozatosan, lassan tolhattam, szo szerint milimeterrol milimeterre haladt a gyerrk. Nagy volt a feje is.
A masodik gyereknel viszont rengeteg oxytocint kaptam, amitol hirtelen lett egy tolofajas es visszafogni sem tudtam. Ugy rohant a szuleszno, orvos, csecsemos. Egyaltalan nem tudtam kontrollalni a dolgot, kb 3-4 tolofajas alatt kint volt a gyerek. Szerencsere kisebb volt a feje joval, de a hirtelen terhelestol a mehszajam igy is repedt, viszont a gat nem.
Hát... Kb fél óra volt.
Így utólag örülök neki, h nem vágtak, de akkor már megfordult a fejemben, h les.zarom az egészet és kinyomom a gyereket, ha szanaszét repedek, akkor is. Borzalmasan fájt, hogy ott nyomott, meg jött a nyomni kell érzés és nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!