Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés okozhat-e a...

Császármetszés okozhat-e a következő terhességnél komplikációkat?

Figyelt kérdés
És ha igen, miket?

2016. márc. 1. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Hegszétválás, összenövések a leggyakoribbak, amennyire én tudom, de olyat is hallottam, hogy a gerincérzéstelenítés beadása helyén fájt a nő háta, az meg ugye kihat a további terhességre is. Csak felületesen néztem utána, mert nincs egészségügyi okom a császárra, így egyelőre nem érint valószínűleg.
2016. márc. 1. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Kb. amiket az első leírt.

Viszont nekem kettő volt, és semmi bajom!

2016. márc. 1. 15:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Összenövések mitől alakulnak ki? Hogyan képes a császár összenövéseket okozni?
2016. márc. 1. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Összenövés azt jelenti, hogy rosszul forr össze a heg.
2016. márc. 1. 20:25
 5/8 A kérdező kommentje:
De én olvastam olyat is, hogy császár esetén akár bélösszenövés is keletkezhet komplikációként. De az hogyan, mikor elvileg a belet nem sértik meg? Vagy ha megsértik - belevágnak pl - akkor lehetséges?
2016. márc. 1. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a varrathoz esetleg hozzánő a bél, de annak nagyon kicsi a valószínűsége. Amúgy miért érdekel, ha szabad kérdeznem?
2016. márc. 1. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy miért érdekli. Érdekli és kész. Ne kezdjük már el ezt a miért érdekelt, hogy aztán átmenjen a kérdés abba, hogy elmondja és egy rakás ember nekiesik, vagy ezért vagy épp azért, tök mindegy miért is érdekelte.
2016. márc. 2. 02:12
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Van ismerősöm akinek természetes úton nem sikerült másodjára teherbe esnie az összenövések miatt.

2016. márc. 2. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!