Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy nem félek a...

Normális, hogy nem félek a szüléstől?

Figyelt kérdés
Olyan mintha fel sem fognám, hogy velem fog történni és hamarosan. Mintha fényévekre lennék tőle. Attól félek, hogy így nem készülök fel rá igazán. Más is érzett így? Milyen volt ezek után a szülés? 37h km
2016. márc. 1. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mikor elkezdödtek a fájások már egy csepp félelem sem volt bennem! Érdekes mert elötte be voltam tojva😃
2016. márc. 1. 20:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Az elsőnél én sem féltem :D Aztán kész horror volt. A második előtt rettegtem. Az meg ezerszer könnyebb szülés volt, és egy tök jó élményként maradt meg bennem.
2016. márc. 1. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Én az első szülésem előtt féltem. Nem is kicsit. Nem is volt könnyű szülésem, és megfogadtam, hogy nem lesz több gyerek.

Ennek lassan 5 éve, hamarosan megszületik a kistesója, és csak kevés félelem van bennem. Igazából csak akkor ha belegondolok, hogy ő onnan hamarosan ki fog jönni. :) Egyébként mindenki izgatottabb a környezetemben, mint én. :9

2016. márc. 1. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem féltem sem előtte, sem alatta. Álomszülésem lett.
2016. márc. 2. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia. :)

Első babámat várom 38hét végénél tartunk.

És én sem félek, inkább rettentően várom. Pedig ijesztgetnek összevissza, elhiszem hogy nem kellemes, de érte Megéri. :)

Normalis. :)

2016. márc. 2. 17:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ! :) Én is úgy gondolom, Érte megéri!
2016. márc. 2. 17:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Én sem féltem a terhesség alatt, aztán úgy a 37., 38. héten már kezdem kicsit betojni, végül túlhordtam a babámat, akkor meg már annyira vártam, hogy végre történjen valami és meginduljon a szülés, hogy már abszolút nem féltem. Végül igaz, hogy hamar meglett, de nagyon megszenvedtem. És nekem hangsúlyozom NEKEM nagyon fájt. De nem vagyunk egyformák. Tulajdonképpen én a vajúdás, kitolás alatti fájdalmakat nem tudom semmi korábbihoz hasonlítani. Én is próbáltam terhesség alatt elképzelni, olvasgattam, ki mit érzett, de ezt csak akkor tudja meg az ember, amikor átéli. Természetesen ki lehet bírni, és utána nagyon nagy a megkönnyebbülés, hogy végre vége.
2016. márc. 11. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!