Ha a has simogatás méhösszegúzódásokat okoz, akkor ha egész nap simogatnám a pocim, talán ki bírnám "csalogatni"?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 13:59
11/15 anonim válasza:
nem csak hogy valami hormont, hanem oxitocint :) ugye azzal indítják be a szülést, csak jóval nagyobb dózisban.
az orgazmus közben is szabadulnak fel egyébként hormonok, meg ugye méhösszehúzódást okoz, pont mint a simi.
ülj le törökülésbe, jól nyomd le a térded a földre, ettől meg a méhszáj nyílhat :D jah és igyál fahéjas kakaót :D
12/15 A kérdező kommentje:
Komolyan ha azt írnátok hogy áljak fejen,még azt is kipróbálnám :D
2016. febr. 28. 15:50
13/15 anonim válasza:
A spermában prosztaglandin hormon van, ez a méhszájat érleli, az orgazmus pedig nagy mennyiségű oxitocint szabadít fel meg izomösszehúzódásokat is okoz.
14/15 anonim válasza:
Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy a simogatás lepényleválást okozhat.Ezzel nagyon nem szabad próbálkozni. Kitartást! Nekem mindkét szülésem indított volt, tudom mit érzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!