A párom csalodott bennem, mert nem természetesen szültem. Valaki járt már igy? Hasonlo helyzetben valaki?
Pontozzatok le, de én is elítélem, ha valaki csak azért választja a császárt, mert fél a szüléstől. Ha már az elején nem képes megtenni a gyerekéért, hogy legyőzi a félelmét, akkor később mi lesz? Az orvostudomány rég bebizonyította, hogy a babának szüksége van arra az élményre, hogy kibújjon, kiküzdje magát. Nyugaton a császáros gyerekeknek (akiknél egészségügyi okokból volt császár, nem azért, mert az anya nem vállalta a szülés) utólag mesterségesen idézik elő az élményt, hogy egy csövön átbújjanak.
Aki csak azért nem szül természetesen, mert kényelmesebb, ha nem kell küzdeni - hááát, az a saját érdekeit fontosabbnak tartja, mint a gyerek érdekeit. És akkor mindenki kígyót békát kiabál az apukára, aki a baba érdekeit tartotta volna fontosabbnak?
Sziasztok!
Én császárral szültem egészségügyi okok miatt, veszélyes lett volna szülnöm, pedig én azt szerettem volna. De akárhogy is ez egy nő döntése , senki nem mondhat rád ezért semmit!!! főleg a párod!!! Be sem ment volna a szülésre? És akkor még ő mer rád bármit mondani, az enyém mit meg nem adott volna ha bent lehet. És az a 9 hónap amit végig csináltál? Ezért igenis dicséretet érdemel minden nő. Főleg akinek problémás a terhessége.
Bizonyított tény,h az a gyermek aki természetes úton jön a világra az jobban kötődik az édesanyához! Az élet nagy kihívásait is jobban le tudja küzdeni. Elvileg ez a szoptatásra is igaz.
Azok akik császárral "szültek" kevésbé érzik az anya gyermek kapcsolatot. Más!!
De ez csak elméletileg!
A másik,én nagyon féltem a császártól! Nem készültem fel rá,nem olvastam róla semmit. Mindenképpen a természetes szülés híve vagyok. Az a normális!!! És való igaz,a babának kell,h áthaladjon a szülőcsatornán! Sokk éri mikor csak úgy kiemeik az anyuka hasából!!
Tervezem,h újra babát vállalunk és sosem "kérném" a császárt.
De..
A párodtól ez nem volt szép! Én is féltem a szüléstől,de..ez velejár!
Megértem,h rosszul esett, de nyílván a párod a gyerek érdekeit nézte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!