A párom csalodott bennem, mert nem természetesen szültem. Valaki járt már igy? Hasonlo helyzetben valaki?
A párod? Az APA? Egy FÉRFI? Csalódott? Hát ez jó.
Mondd meg neki, hogy te is nagyot csalódtál benne, mióta láttad állva pisilni... -_-
úristen!!! ez komoly??? csalódott benned, mert nem természetesen szültél??? csalódott benned, mert a te tested vagy lelked nem bírta ki azt a szenvedést, amiről ő SEMMIT sem tudhat?
képzelem, milyen csalódott lehetsz most benne, még én magam is csalódtam benne, pedig nem ismerem őt - szerencsére.
az én férjem még azt is mondta, hogy mivel az én testem, és nekem kell ezen keresztül mennem, minden úgy lesz, ahogyan én szeretném, bárhogyan alakul. Ő HÁLÁS nekem, hogy megszülöm és kihordtam ezt a babát, aki az övé is, nemhogy csalódott volna. úristen.
bár tudnék megoldást tanácsolni neked, de sajnos nem ismerek jó válóperes ügyvédet.:/
vigyázz az ilyen pasival!
barátnőm házassága arra ment rá, h nem tudodd szoptatni, mert "milyenanyjavagymár".
tudnék csúnyákat mondani... de nem akarok :/
Programcsászárod volt, mert féltél simán szülni, vagy császár lett valami miatt?
Ha tervezett volt, akkor azt ugye már az elején is tudta. A 9 hónap alatt is csesztetett ezzel vagy csak szülés után kezdte?
És csak ennyit mond, h más is meg tudja szülni a babát természetes úton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!