Szülés után azonnal odaadják a babát vagy először lemossák?
Figyelt kérdés
Főleg győriek válaszát várom, én ott fogok szülni, de mindenki tapasztalata érdekel.2008. szept. 18. 14:25
1/4 anonim válasza:
Nekem rögtön odaadták egy kis időre, aztán elvitték megfürdetni, megmérni. (Budapesten)
2/4 anonim válasza:
Szia.Én miskolcon szültem, elvágta párom a köldök zsinór,bebugyolálták,és már az ölembe is adták,pár percre. Aztán elvitték megfürdetni,felőltőztetni,lemérni,aztán vissza hozták szoptatni.
3/4 anonim válasza:
szia en kulfoldon szultem(canada) itt egybol oda adtak,aztan elvettek lemertek bebugyolaltak stb , de furdetni majd delelott talan del is volt mikor megfurdettek reggel fel 6 kor szultem, itt azt mondjak, a magzatzsir ha rajta van egy par oraig az egezseges!aztan vegig melletem aludt,a korterembe is, nem vittek el tolem, (meg senkitol)
4/4 anonim válasza:
Nálam (Pécs) először megmérték, aztán betekerték valami zöld rongyba és odaadták egy-két percre. Aztán lemosták és már ruhában, pólyában adták vissza, de akkor se sok időre, mert felvitték megfigyelésre egy órára, és engem is megfigyeltek egy órán át, utána visszakaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!