Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik szerintetek higiénikus...

Anyucik szerintetek higiénikus hogy az orvosnál minden kisgyerek kezébe odaadják ugyanazt a plüssjátékot és nyálazzák, rágják? Fogzáskor vérzik is a babák inye, nem lehet igy valamit elkapni?

Figyelt kérdés
Egyik percben még az egyik baba rágja,a következő percben már a másik.Terhesség alatt pl nem szürnek HIV-re...
2011. márc. 29. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Én rosszul vagyok ettől, és ezt meg is mondtam az orvosunknak, és a védőnőnek is. Én elveszem a gyerektől, vagy nem is engedem hogy odaadják. viszek saját játékot, ami leköti. Nem is értem, hogy kinek volt ez az egetverő baromság az ötlete.
2011. márc. 29. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, nem túl szerencsés, de azért a HIV-et emlegetni kicsit túlpara :)
2011. márc. 29. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Én is hülyét kapok ettől. Múltkor Győrben voltunk gyermekambulancián, ott van egy lurkó játszóház. Kislányom odament megnézni, de be nem engedtem. Amikor a következő szitut láttam pedig fejvesztve menekültem: Arabella nevű nem kicsit kokszos kiscsaj a következő módszerrel törölte a rajztáblát: megnyalta a tenyerét, letörölte, megnyalta letörölte, anyuka meg ült vele szembe és nézte. Azt hittem hazáig futok.
2011. márc. 29. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én még ilyet nem láttam, nálunk sem a gyerekorvosnál, sem a védőnőnél nincssenek plüssjátékok.

Csak múanyagok amiket lehet fertőtleníteni. (hogy milyen gyakran teszik meg azt nem tudom.) De nekünk még soha nem adták oda őket.

2011. márc. 29. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
30%

Én attól vagyok rosszul, hogy a gyerekorvosunk úgy fogja meg az én gyerekeimet, hogy nem mos előtte kezet, pedig előtte más gyerekeket fogdos.

Én az orvosi rendelőben ki sem engedem a kezem közül a gyerekeimet, és félig-meddig poénból még mondani is szoktam nekik, hogy még levegőt se vegyenek.

Undorító hely, utálom.

Szerencsére (lekopogom) mi csak oltásra járunk az egészséges rendelésre, mert nem szoktak betegek lenni, de akkor is utálom.

2011. márc. 29. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Mi lesz vele a bölcsiben, oviban, gondolod ott minden gyerek után lefertőtlenítik a játékokat.

Komolyan mondom, amiket néha kitaláltok:-((((

2011. márc. 31. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy blcsiben mi van?? ugyanmár. Sokszor a bolcsibe betegebb gyerekek vannak mint az orvosi rendelőbe. Semmi baja nem lesz a gyerkenek az orvosi rendelőbe, mert hozzáér játékhoz. Bolcsibe meg a taknya folyó 3 éves puszilgatja a 1,5 éves. ez se jobb. De nem lesz beteg, sőt erősdik az ellenállóképessége. Ez van. Persze lehet burokban is tartani a gyereket, max végigbetegeskedi a bolcsit ovit. Mert ott aztán találkozik bacikkal, sokkal tbbel mint orvosi rendelobe
2011. márc. 31. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, hogy kérdésedre válaszoljak, nyilván nem higiénikus. De ha annyira zavar, vigyél magaddal saját játékot, és azt add oda neki. Én is ezt teszem, és nem húzom fel magam ilyeneken. A bölcsiben ezeket a dolgokat úgyse lehet kikerülni...
2011. márc. 31. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

tegnapelőtt 21:39

Kösz szépen, hogy lepontoztatok.

Ti is idegesek lettetek volna, ha az 1 hónapos babátokat úgy fogja meg a doktornő, úgy nyúl bele a szájába, stb, hogy előtte fél perccel még egy bárányhimlős gyereket vizsgált meg, és nem mosott kezet. Nyitva volt az ajtó, saját szememmel láttam, nem én találtam ki a történetet.

Ezt nem írtam le pár napja, de ezek után gondoljátok át, hogy tényleg lepontoztatok-e volna.

2011. márc. 31. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sincsenek a rendelőben játékok, soha nem is voltak, pedig már 11 éve van kapcsolatom a 3 gyerek révén a rendelővel, védőnővel.

Egyrészt én sem rajonganék a dologért, másrészt igaza van annak, aki azon a véleményen van, hogy a bölcsiben, óvodában, játszóházban is megtapogatja, leköhögi, letüsszenti elég sok gyerek a játékokat, és nincs napi fertőtlenítés:) Ugyanúgy a bevásárlókocsik, kosarak, boltok ajtaja? Nem szabad mindent túldramatizálni, mert nincs értelme. Ha valamit muszáj lesz elkapnia a gyereknek, azt el is kapja:) Az én lányom napokig játszott egy bárányhimlős gyerekkel másfél éves korában, és olyan jó lett volna, ha túlesik rajta, de nem. 11 éves is elmúlt már, és még mindig nem volt bárányhimlős.

2011. márc. 31. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!