Valaki elmagyarázná? Mindenhol azt olvasom, hogy mikor megszületett a baba, rárakják az anyuka mellkasára/odaadják neki még úgy magzatmázasan!
Az én kisfiammal nem volt semmi probléma, 10/10-s Apgarral született, de nem adták ide, csak felmutatták és már vitték is fürdetni.Csak szoptatásra hozták be:(.
Vagy ez is kórház függő?Csalódott vagyok, hogy ez nekem kimaradt:(.
Én úgy tudom, azért viszik rögtön megmosdatni, mert a száját, orrát is megmossák, hogy ne kerüljön be semmi oda nem illő, ne legyen tőle baja.
Nálunk is, mindkettőnél így volt. Sőt, a másiknál még ígyebbül, akkor altattak.
én nem is tudtam meg az apgar ját mert sehol se irták le!!! tényleg nem!
megszületett kiszivták az orrát kitörölték a száját és odaadták jó pár percig gyönyörködhettünk benne.
bababarát klinika-
nekem odaadták.de a csecsemős nővér megkérdezte a dokit hogy első babám e.ezek szerint ha már a második lett volna akkor nem adják oda?szóval erről ennyit.
szerintem a szimpátia is sokat nyom a latba.
Nekem csak a másodikkal volt ilyen szerencsém, pedig ugyanott szültem mindkettőt, az első babát sajna oxigénezni kellett, így őt nem is láttam csak kb. 3-4 órával később az inkubátorban. :o(
Másodjára viszont szuper volt! :o)
Aztán kb 10 perc után nagyon erősen görcsölni kezdett a hasam a lepény miatt, és szóltam is, hogy vegyék le rólam mert túl nehéz (3660 g volt a drágám :)
(Az apgar rajta van a baba zárójelentésén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!