Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki elmagyarázná? Mindenhol...

Valaki elmagyarázná? Mindenhol azt olvasom, hogy mikor megszületett a baba, rárakják az anyuka mellkasára/odaadják neki még úgy magzatmázasan!

Figyelt kérdés

Az én kisfiammal nem volt semmi probléma, 10/10-s Apgarral született, de nem adták ide, csak felmutatták és már vitték is fürdetni.Csak szoptatásra hozták be:(.

Vagy ez is kórház függő?Csalódott vagyok, hogy ez nekem kimaradt:(.

2010. aug. 11. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi Németországban lakunk,itt minden kórházban ez a természetes,ha nincs komplikácíó.

Amint világra jött a Babám,csak megtörölték a pofiját és azonnal adták,annyira meglepödtem,hirtelen...Nagyon jó volt!Egyböl cici,majd nem tudom mennyi idö után,pár méterrel arrébb vitték-Apuval-mérni,stb.De hagytak nekünk idöt böven.Nem fürdették meg,hiszen a magzatmázban is sok fontos anyag van,a haját se,csak másnap.

Nekem tényleg csodálatos volt a születése,ilyet kívánok Mindenkinek! :)

2010. aug. 11. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,bocsi.

Mi minden percben együtt lehettünk,nem isadtam volna! :)

2010. aug. 11. 14:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Ez a fázós dolog lehet hogy bejön az esetemben, januári baba:).

Azért hiányzik az az érzés.

2010. aug. 11. 14:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Én baba barát kórházban szültem és nem adták oda. Sőt meg sem mutatták csak mikor már fel volt öltöztetve.
2010. aug. 11. 19:31
 15/17 anonim ***** válasza:
bocs az offért. Carmen 22-höz szólnék. Én még csak most készülök szülni a Klinikán, írhatnék neked privit, lenne egy pár kérdésem? Nem régen szültél?
2010. aug. 11. 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:
én nem bababarát kórházban szültem de mégis az volt az első h rámtették miután megszületet.
2010. aug. 11. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk épp vágták a köldökzsinor, mikor a szülésznő szólt, hogy húzzam fel a hálóinget, és placs a babát odatette a pocakomra.

A kicsi pisipók azonnal le is pisilt. Utána még felöltözve is megnézhettem, adtam egy nagy puszit elköszöntem tőle, és mentünk aludni, reggelig aludt, utoljára én is:) és hozták szopizni, csak a fürdések idejére kellett beadni utána a csecsemősöknek.

2010. aug. 11. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!