Valaki elmagyarázná? Mindenhol azt olvasom, hogy mikor megszületett a baba, rárakják az anyuka mellkasára/odaadják neki még úgy magzatmázasan!
Az én kisfiammal nem volt semmi probléma, 10/10-s Apgarral született, de nem adták ide, csak felmutatták és már vitték is fürdetni.Csak szoptatásra hozták be:(.
Vagy ez is kórház függő?Csalódott vagyok, hogy ez nekem kimaradt:(.
Mi Németországban lakunk,itt minden kórházban ez a természetes,ha nincs komplikácíó.
Amint világra jött a Babám,csak megtörölték a pofiját és azonnal adták,annyira meglepödtem,hirtelen...Nagyon jó volt!Egyböl cici,majd nem tudom mennyi idö után,pár méterrel arrébb vitték-Apuval-mérni,stb.De hagytak nekünk idöt böven.Nem fürdették meg,hiszen a magzatmázban is sok fontos anyag van,a haját se,csak másnap.
Nekem tényleg csodálatos volt a születése,ilyet kívánok Mindenkinek! :)
Utolsó vagyok,bocsi.
Mi minden percben együtt lehettünk,nem isadtam volna! :)
Köszönöm a válaszaitokat!
Ez a fázós dolog lehet hogy bejön az esetemben, januári baba:).
Azért hiányzik az az érzés.
Nálunk épp vágták a köldökzsinor, mikor a szülésznő szólt, hogy húzzam fel a hálóinget, és placs a babát odatette a pocakomra.
A kicsi pisipók azonnal le is pisilt. Utána még felöltözve is megnézhettem, adtam egy nagy puszit elköszöntem tőle, és mentünk aludni, reggelig aludt, utoljára én is:) és hozták szopizni, csak a fürdések idejére kellett beadni utána a csecsemősöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!