Ki szűlt farfekvésesen nagy babát? Milyen súllyal született a baba? Hogy ment a szűlés?
Gratulálok!!! Ez nem semmi. Tudtad előre, hogy ekkora?
Ekkora babát általában császároznak...
Farfekvéssel szülni?
Hol történt?
Én nagyon szüléspárti vagyok, de azért így nem vállaltam volna. (és ráadásul nagy is)
Gratulálok :-)
mi is nagy babát vártunk és úgy volt, hogy faros szülés lesz. 2. babánk volt, az első 4650 grammal született.
A 39. héten még farfekvéses volt a babám. A doki mondta, hogy nyugodtan megpróbálhatjuk a szülést, de várjuk meg, míg magától beindul. 5 nap múlva indult a szülés, egész addig azt mondogattam, hogy bármekora babát hajlandó vagyok megszülni, de csak fejjel kifelé :-)
amikor beértünk a kórházba, az volt az első meglepetés, hogy az én okos kislányom megfordult és mostmár koponyafekvésben készen áll arra, hogy megszülessen :-D
4980 grammal és 57 centivel, 37 cm fejjel, de fejjel kifelé született
Szeretnénk még egy harmadikat is :-)
Kedves kérdező, nálunk sem merült fel a császár lehetősége, igaz a miénk az utolsó pillanatban fordult meg. Szerintem egy jó orvosnak meg kell tudnia oldani ezt a helyzetet, az enyém szerint a császár csak a lábtartásos helyzetben kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!