Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha azelső babámat vákummal...

Ha azelső babámat vákummal szültem, akkor a második lehet hogy sikerül anélkül?

Figyelt kérdés
A vákumra főleg azért volt szükség, mert hosszú volt a vajúdás és elég kemény, mindketten elfáradtunk. Meg nem volt egy apróság a kicsi fiam!
2010. márc. 26. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:
csakis vákuum nélküli szülésre készülj! Magadban tudatosan. A vákuum is sajnos veszélyes. Az én, fiam is így született, elhúzódó vajúdás után, hála az égnek semmi probléma (nagyon gyors és ügyes dokim volt); de nem 1 történet szól arról, hogyha nem "kapják ki" időben , vagy előszörre nem sikerül, akkor gond lehet...Én a következőnél vagy eda-t kérek vagy császár, nem kísértem a sorsot:)
2010. márc. 26. 09:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze arra készülök, nem szeretnék mégegyszer vákumot. Akkora vágásom lett, hogy csak na, ami nagyon nehezen gyógyult. Szerencsére a babámnak nem lett baja, de én is olvastam ilyesztő sztorikat. :-((
2010. márc. 26. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ennek az eda-nak is utánanéztem. A tolófájásokig adagolják. Előtte nem fáradsz ki, és a tolókat már érzed. Ha megint húzódik a tágulásom, akkor merész lány leszek és kérek!:)
2010. márc. 26. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első babámat EDÁ-val és vákuummal szültem szintén kiemrültség és fájásgyengeség miatt. A másodikat sajnos császárral, de ez hirtelen jött. Szerintem a vákuum nem olyan dolog, amire előre lehet számítani. Nem feltétlenül lesz az első után a második is az. Gondolj arra, hogy már szültél egyszer, amire a szervezeted még emlékezni fog, és lehet, hogy minden sokkal flottabbul fog menni, mint az elsőnél. Sok sikert és boldog babavárást.
2010. márc. 27. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írom minden szülés más, másként zajlik, légy nyugodt, és erős!
2010. márc. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!