Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol voltatok helyileg, amikor...

Hol voltatok helyileg, amikor elfolyt a magzatvizetek? Milyen mennyisegben jott?

Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 22:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

az első a betöltött 41.héten hajnali 3 kor.én nem éreztem pukkanást és nem is hallottam. rengeteg víz folyt el egyszerre és hirtelen.(valószínű emiatt csúszott előre a köldökzsinor)

második baba 35 hét en akart előjönni. aznap rosszul voltam de elakartam menni vásárolni, de végül nem mentem. jóldöntöttem mert ebéd után elfolyt a vízem. akkor nem az összes 28órán át folyt, akkor kerültem újra a müttőbe

2016. jan. 8. 10:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Az elsőnél a szülőszobában az ágyon 1 perces fájásokkal, a másodiknál a műtőben.
2016. jan. 8. 11:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Otthon. Alig jött pár csepp, de azért gyanús volt, mert pisilni nem kellett, folyásom pedig nem volt. Szóval irány a kórház, ott csináltak PH tesztet, amiből kiderült, hogy tényleg magzatvíz. Az egyik doki még ezután is azt mondta, hogy csak hüvelyváladék, a másik pedig azt, hogy ilyenkor nem szabad sokáig várni, mert kaphat a gyerek egy fertőzést, és meg is halhat. Szóval 2 napig tüdőérlelőt kaptunk és antibiotikumokat (mert még csak 31 hetes volt a fiam), és utána császár. Szerencsére minden rendben volt, csak légzéssegítőt (CPAP) kapott 1 hétig, utána 2 hétig még benntartották a PIC-ben, hogy elérje a 2 kg-os súlyt, és utána már haza is vihettem. Most is teljesen jól van. :) De érdekes, hogy volt benn velem akkor egy kismama, aki szintén magzatvízfolyás gyanúja miatt ment be, de neki átázott a farmere, olyan sok jött ki. Ennek ellenére 1 hétig megfigyelték, és utána hazaengedték. Kíváncsi lennék, mi lett vele.
2016. jan. 8. 13:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Korhazban a szuloagyon. Fincsi meleg patakocska csordogalt a combomon:D meg a hangja is olyan csobogos volt:D
2016. jan. 8. 13:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem ithon az ágyban ment el. Aludtam, amire megébredtem már sok jött ki, szerencsére számitottam rá és pelenkába aludtam. A mennyiség szerintem több mint fél liter volt az első 10 percben,amikor ki vettem a pelust teljesen tele volt. Késöbb kevesebb folyt de folyamatosan csepeget még 6 órát amig szültem.
2016. jan. 8. 22:24
 16/22 anonim ***** válasza:

Az első kettőnél burkot repesztettek.

A harmadikkal a konyhában a heverőre dőltem le éppen hajnali 5-kor, az egész éjszakán át tartó vajúdásban megpihenni. Összegömbölyödtem, és két fájás után egyszer csak pukkant és már folyt is a lábam között. Jó meleg volt, és soknak tűnt. Megfordult a fejemben hogy felkelek, de aztán inkább maradtam, már úgyis mindegy volt, az egész adagot felszívta a heverő. :) Aztán mégiscsak felálltam, és 3 fájással később megszületett a baba.

2016. jan. 8. 23:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kórházban a vizsgálóasztalon. 41 hetes voltam, épp amnioszkópiát csinált a doki, mikor mondta, hogy elfolyt a magzatvíz. Én semmit sem éreztem belőle, hogy milyen érzés, milyen mennyiség. Azonnal előkészítés, majd a vajúdó. A férjem kint várakozott, a nővér kiment hozzá, és teljesen nyugodtan közölte, hogy hozza be a kórházi csomagomat, mert elfolyt a magzatvíz. Szegény hirtelen azt se tudta, hogy merre szaladjon.
2016. jan. 9. 22:10
 18/22 anonim válasza:

Hajnalban felkeltem mert olyan érzesem volt mindha pisilnem kellene ezértkimentem a mosdóba, elvegeztem majd vissza bujtam az ágyba. Pár perc mulva szintèn ugyan az az érzés tört rám, hátmegint kimentem. Majd mikor mar harmadjara èreztem na akkor szóltam hogy szerintem itt nem pisiröl van szó hanem valószínű , hogy a baba jön. Hivtuk a mentőket, igaz semmi fájdalom se volt. Bevittek a kórházba a mentősök. Kórházba megvizsgaltak és mondtak, hogy elment a magzatvíz. Jó tudni hogy ugy tartottam végig vissza mintha pisi lenne.

Aznap este meg is szűltem az első kisfiam fajdalom csillapitasra szűkség nem volt, mert csak anyi fajt hogy az orvos nyomja a hasam, és kint a baba. Pedig mondtàk is hogy fajni fog mert ez száraz szülés lesz mert 12 óra volt a magzatviz lefolyása és a szűlés között. Egy élmény volt.

2016. jan. 11. 11:06
 19/22 anonim válasza:
Egy nappal a szülés előtt már jelentkeztek a jósló fájások. Bementünk a klinikára, de haza küldtek. Éjfél után jelentkeztek újra a fájások, hajnali 5 óra körül kezdett egyre intenzívebb és elviselhetetlenebb lenni. A magzatvizem viszont nem folyt el. Nagy kínok közepette felöltöztem, indultunk vissza a klinikára. Már 8 óra volt, mire előkerült a műtőből az orvosom. Addig egy széken kínlódtam, nyögtem, de le se bajszarintott senki. A magzatvíz viszont még ekkor sem indult el. Aztán megérkezett az orvosom, azonnal burkot repesztett és indult a buli :) Kb annyi víz jött ki belőlem, mint egy kiadós pisilésnél.
2016. jan. 11. 15:46
 20/22 anonim válasza:
55%
Én pont benne voltam a magzatvizben mikor elfolyt rólam.Még meg is ilyedtem,hogy mi lessz most akkor.Utánna megszülettem,majd a lábamnál fogva lógattak,és 1-2 percig paskoltak,pofoztak.Majd következett a hidegvizes fürdő lavórban,ami szarul esett.Utánna levegőt vettem,és felsirtam.Erre mindenki megnyugodott.
2016. jan. 11. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!